STANJE JE VEOMA OZBILJNO! Sanja mora da napusti Zadrugu! Boluje od teške bolesti!

Njena majka zabrinuta!

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

Sukob koji je imala sa Miljanom Kulić zabrinuo je sve one koji podržavaju Sanju Stanković, ali oni koji su izuzetno bliski rijaliti zvezdi imaju dodatan razlog za brigu. Pogledajte OVDE kakva aljkavuša je Ana Korać!

Posebno je zabrinuta njena majka.

- Sanja boluje od opasne i podmukle autoimune bolesti koja tinja u njenom organizmu. Svaki manji stres ili nervoza mogu da aktiviraju tu tempiranu bombu.

- U pitanju je bolest koja ugrožava i slabi imunitet, a posledica je stresova i trauma. Kontroliše se i drži u normalu samo ako se izbegava stres, ali onoga trenutka kada dođe do malog nerviranja, stanje se pogoršava. A znate i sami šta sve loš imunitet može da prouzrokuje! Pa ona je sada u opasnosti jer može da dobije niz drugih bolesti! Tamo nemaju ni adekvatne uslove, stalno je buka i non-stop se svađaju. Mora pod hitno da se skloni i smiri, inače će loše završiti, a posebno treba da se kloni onih koji su joj u "Zadruzi" neprijatelji i koji je namerno provociraju - zaključio je izvor Scandala. 

Podsetimo, Miljana Kulić je ovih dana oštro provocirala Sanju, pogotovo zbog priče da je Stankovićeva pretrpela nasilje u vezi sa muškarcem, što je Sanju više puta dovelo do nervnog sloma. Pogledajte OVDE šta je Sanji mama poručila.

Matora, Sanja Stanković
Matora, Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Alex
  28/05/2019 - 21:59
  Treba da izvadi silikone, zbog njih ima autoimuna bolest.
 • Korisnik: Jovana
  28/05/2019 - 09:55
  Pa i bolesni ljudi odgovaraju. Sta se ovo desava sta pravite cirkus vise. Narod ne moze da prestane da se cudi. Uhapsite je vise.
 • Korisnik: Vla
  28/05/2019 - 09:54
  Skandal nije izvor istinitih informacija.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi