Aleksandra i David
Alo!/ Masanori Jošida
Aleksandra i David

Alo!/ Masanori Jošida

Aleksandra i David, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

David, prema rečimanjegovog bliskog prijatelja, pošto poto želi da raskine sa Aleksandrom i taj plan je polako počeo da primenjuje.

PROČITAJTE JOŠ:

 - David nije nimalo naivan dečko. On je u vezu sa Aleksandrom ušao iz nekoliko razloga. Tu najmanje ima ljubavi i strasti sa njegove strane. Uspeo je da pridobije njenu ljubav i poverenje i sada će polako da počne da se sklanja. Njega zanima samo novac, a svestan je da bez Subotićke ne bi mogao da proviri u Pinkov projekat. Zato je grebao i rukama i nogama da zajedno s njom uđe u šou i u tome je uspeo jer je to, između ostalog, bio njen uslov pre nego što je potpisala ugovor - tvrdi izvor i nastavlja:

- Njegovi planovi posle rijalitija su vezani za Ameriku, a ne za Srbiju. Tamo nema nameru da vodi Aleksandru i u rijalitiju će se njihova ljubav završiti. Već je počeo da joj priređuje ljubomorne scene a plan je takav da se ona udalji od njega kada shvati da on muva devojke u rijalitiju. On čak izbegava i seks s njom. Lično mi je rekao da će i to da uradi - završava davidov prijatelj.

Komentari (3)

Vuki

24.09.2018 05:15

Da, planirao je zadrugu, kad nije ni postojala..

Anka

24.09.2018 07:56

A ti su mu prijatelj samo takav!

Lala

24.09.2018 08:24

Pravi prijatelj...