Anabela Atijas, Luna Đogani
Printscreen
Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pobednica druge nezone rijalitija Zadruga 2" Luna Đogani izgladilaje odnos s dečkom Markom Miljkovićem, kojim se posvađala dan pred su a u meduvremenu je zaratila sa majkom Anabelom Atijas, koja se od početka protivila njihovoj vezi.

Naime, blogerka se na krv i nož posvađala s majkom jer je u toku razgovora rekla da ona nikada neće podržati njenu vezu sa Milikovićem, a Anabeli je rekla da je mrtva za nju ako ne prihvati Marka kao njenog dečka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Luna i Marko su se dogovorili da organizuju zajednički ručak u jednom beogradskom restoranu i bilo je dogovoreno da se pojavi Anabela kako bi svi zajedno popričali o brojnim temama koje se tiču netrpeljivosti koja postoji između blogerkine majke I njenog dečka. Luna je tada kontaktirala s Anabelom, koja je potvrdila da će se pojaviti na dogovorenom mestu, medutim, u poslednjoj sekundi pozvala je ćerku i rekla da ipak neće doći jer se navodno ne oseća dobro.

Luna Đogani, Marko Miljković

e-stock agency

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: e-stock agency

Luna je u tom trenutku dobila napad besa, pa je ustala od stola i počela da viče na Anabelu:

"Šta je s tobom, ženo! Što mi ovo radiš? Obećala si da dolaziš i da ćemo sve da rešimo, a sad ti kao nije dobro! Mogu li ja ikada da budem srećna u ovom životu?! Kakva si ti to majka? Mrtva sam za tebe ako ne prihvatiš Marka! Nemam više šta da dodam. Marko je sve ovo posmatrao skrštenih ruku i ćutao dok blogerka nije završila razgovor", rekao je sagovornik blizak Đoganijevoj.

Marko je pokušao da smiri devojku i ubedi je da će se sve vremenom srediti i daće ga njena porodica prihvatiti. Međutim, Luna je i dalje histerisala, pa je Miljković odlučio da napuste restorane.

Anabela Atijas

E-stock/Kobra

Anabela Atijas, Foto: E-stock/Kobra

"Marko je rekao Luni da je najbolje da plate piće koje su naručili i odu kod nje u stan. Tamo joj je objasnio da nema potrebe toliko da se kida zbog majke jer je on siguran da će ga Anabela kad-tad prihvatiti ako ni zbog čega drugog, onda zbog ćerke. To je Lunu malo umirilo jer joj je Miljković objasnio da je njena majka trenutno povređena, ali da je njoj Lunina sreća najbitnija i da će sve biti u redu", ispričao je dobro upućen izvor.

Pogledajte BONUS video: 

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!