Ana Nikolić i Rasta
Rajko Ristić/Alo!
Ana Nikolić i Rasta

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić i Rasta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Starleta je najboljoj rijaliti-drugarici Staniji Dobrojević pre izvesnog vremena poverila tajnu da je bila sa pevačem čije ime počinje na slovo S, a koji je, prema njenim rečima, tada bio u braku. Ona tada nije želela da kaže puno ime, ali fanovi rijalitija "Zadruga" istog momenta su pronašli Majine i Rastine fotografije od pre dve godina, kada je ona učestvovala u jednom od njegovih spotova, kada je i počela njihova ljubavna avantura, prenose beogradski mediji.

Nikola Bogdanović, Lazar Jeremić  i Maja Marinković

O.K./Alo!

Nikola Bogdanović, Lazar Jeremić i Maja Marinković , Foto: O.K./Alo!

- Rasta se Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Želja joj se ispunila i tada je na sve načine gledala da mu se nametne i osvoji ga - kaže izvor.

Malo-pomalo i njen plan je uspeo. Rasta je bacio oko na prsatu lepoticu i nije bio imun na njeno nabacivanje. Već je na snimanju počelo pipkanje i davanje signala, pala je razmena telefona. Nakon toga su počeli da se tajno viđaju, gde su se još više rasplamsale strasti i njih dvoje su imali odličan seks. Rasta je uspeo da sakrije svoju seks šemu sa Majom od svoje tadašnje žene Ane.

Maja Marinković

Screenshot Youtube

Maja Marinković, Foto: Screenshot Youtube

 

Komentari (1)

??????

15.05.2019 05:38

Kada zenu lepoticu vara partner koji je rugoba i koji ima vidljive fizicke mane na licu , onda je to najnize sto jedan partner moze da uradi lepoj zeni. Time zeli da je ponizi , sa ciljem da ona izgubi i VYNHsamopouzdanje.