PRETI MU DISKVALIFIKACIJA?! Pu*iš za 10 evra! Miki NAVALIO na Tomu, otkrio skandalozne detalje! Obezbeđenje nije moglo da ga obuzda!

Skandal!

Zadrugari
Zadrugari, Foto: Screenshoot

Sinoć je u toku Igre istine izbila žestoka svađa izmešu Tome Panića i Mikija Đurićića, a onda su se umešali i ostali zadrugari.

Milošević je pitao Tomu, zašto ogovara Marka ako mu je drug i zašto je rekao da je Marko imao se*s sa Draganom iza bine.

 

- Kad sam ja šapnuo Mikiju Brendon, on je rekao Miljković. Ja kažem kakav Miljković - rekao je Toma ali ga Miki prekinuo.

- Bio sam u puno rijalitija, ali ovakvo go*no kao što je Toma ja nisam video. Poenta priče je zašto bi njegov najbolji drug tako nešto rekao za njega.

- Ja njega pitam kakav je on čovek, on meni kaže kada shvatiš igru biće ti lakše. Nemoj meni da nameštaš rijaliti ovde - rekao je Toma.

- Je*aću ti mamu zbog ovoga, diskvalifikovaće me zbog tebe, to sam i čekao. Je*aću ti mamu klošarsku, kinesku, biće bijen gotovo - vikao je Miki, a onda je nastao haos među zadrugarima koji su stali na Mikijevu stranu a najglasnija je bila Matora.

- Svi ti se smeju, samo lažeš - vikala je Matora. Nakon svega Miki je u pratnji obezbeđenja izađao napolje, a onda su zadrugari nastavili razgovor.

- Hajde da čujemo Marka - rekao je Milan Milošević.

- To me uopšte nije zaintrigiralo, jer postojale su razne priče. Ja ne mogu da verujem ni Mikiju, ni Tomi jer niko nema dokaz. Ne ljutim se na Tomu - reko je Marko.

- Kako je to moglo da se dogodi? Marko je bio sa Marijanom, a Dragana sa Pavlom - rekao je Toma.

- Ja to nisam rekao, ali sam to namerno rekao Mikiju da vidim kakvu će zbrku od mene da napravi - rekao je Toma i priznao sve na zaprepašćenje zadrugara.

Onda mu je prišla Suzana besna, jer je ovo uradio Mikiju.

- Izazivaš ga da bi ga izbacili, ali neće se to dogoditi, makar ja izašla iz rijalitija. S*ino jedna s*inava - vikala je Suzana.

- Je*em ti mater u usta, je*em ti mater, je*em ti mater... - ponavljao je Mića pokušavajući da ga isprovocira, a Toma je rekao da je psihični najjači od svih i da ga neće isprovocirati.

-Pu*iš ku*ac za 10 evra, je*e te Boki 13, s*ršava ti po ustima - vikao je Mića na Tomu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Dragan Niš
  10/01/2019 - 12:43
  Kakav klošar ovaj đilkoš iz kupinova! Kome ovaj drži predavanja o bilo čemu? Završio samo osnovnu školu a svima pametuje ima preko četrdeset godina a živi sa tatom i to u selendri,pobegao i kažnjavan zbog nasilja u skoro svim rijalitijima u kojima je bio,narkoman, svi znaju ,kockar svi znaju,moralistra koji krade i sa udatim ženama ljubaviše i ljubomoriše kada neko njima nešto kaže jer navodno glumi mačo mena.Pa kome su interesantne ove njegove klinačke fore i ukradene ideje iz drugih formata u?
 • Korisnik: Siniša
  10/01/2019 - 12:25
  Izbacite nasilnike. Nije ovo ring
 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  10/01/2019 - 11:33
  Lepi Mica je prostackog recnika koji je nevidjen na ovim prostorima. Zasto Lepi Mica nije kaznjen jer vredja , psuje , majku - clana porodice od Tome ? Sta je Tomova majka kriva da bi je Lepi Mica vredjao ? Zena nije u rijalitiju . Ako nesto lepi Mica ima protiv Tome , onda neka njega napada licno a ne clanove njegove porodice , sto je najstroze zabranjeno. Zasto produkcija ne reaguje zbog krsenja pravila produkcije od strane Lepog Mice ? U protivnom , favorizuje se prostakluk.
 • Korisnik: Veki
  10/01/2019 - 09:48
  Nasilnik Miki bi da ubije ako nije po njegovom. Diskv.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi