Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Dok se folker šepuri van rijalitija i na sve moguće načine pokušava da vrati bivšu ženu Kristinu Kockar, koja ne mari za njega, Luna Đogani preživljava pravu dramu. Iako su mnogi mislili da ga je prebolela, te da je uz Marka Miljkovića uspela da zaleči stare rane, stvarnost je drugačija.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, modna blogerka je dobila informaciju da su se Slobodan i Kija pomirili, a činjenica da je Kockarevu prevario u rijalitiju sa njom, te da joj je obećao da će zajedno provesti život, Luni je užasno teško pala.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

- Ne daju mi mira ni ovde, kad će ovaj bol da prođe? Ja bežim od svih informacija i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osećam se jadno, ja sam jedna jadnica i bednica! - urlala je Luna na sav glas, ne skrivajući razočaranje zbog toga što je Radanović brže-bolje otrčao kod bivše supruge.

- Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli - grcala je u suzama Đoganijeva.

Kada se sabrala, Luna je uradila ono što su mnogi mislili da neće nikada učiniti. Potražila je među svojim stvarima Slobinu majicu koju je čuvala kao uspomenu i počela da je cepa. S obzirom na to da je govorila da joj je on najveća ljubav, niko nije mogao da pretpostavi da će biti sposobna za ovakav čin. No očigledno da je Đoganijevu previše pogodila informacija da je njen bivši dečko otrčao kod žene, te više ne želi da ima bilo šta sa njim.

Luna ponovo plače

Youtube Printskrin

Luna ponovo plače, Foto: Youtube Printskrin

Kako „Alo!“ saznaje, Luna je nakon nervnog sloma koji je doživela u „Zadruzi“ potražila da joj produkcija dovede psihijatra.

- Prvo je želela da popije tabletu za smirenje, a nakon toga je tražila od produkcije da joj što pre dovede njenog psihijatra jer se ne oseća dobro. Oni su joj izašli u susret, pa će tako Đoganijeva najverovatnije ponovo imati seanse sa čovekom koji joj je do sada pomogao - kaže izvor „Alo!“.

Da je ova informacija zaista tačna, potvrdio je i Lunin brat Adam, koji se poverio Suzani Perović i Mikiju Đuričiću.

- Luna je plakala, otišla u produkciju, jedva su je smirili, vratili je pod lekovima, kažu da je imala nervni slom - rekao je Đogani zabrinuto.
S druge strane, kada smo pozvali Luninu majku Anabelu Atijas za komentar, ona nam je rekla:

- Mislim da sam sve rekla još pre godinu dana, kada sam ušla nakratko u rijaliti. Znala sam šta je Slobodanov i Kijin plan od samog starta i kakve su im namere. Što se tiče moje Lune, sve će to proći, ona će se oporaviti jer je jaka, hrabra i pametna devojka - rekla je Anabela za „Alo!“.

Anabela Atijas

Printscreen Youtube

Anabela Atijas, Foto: Printscreen Youtube

Komentari (6)

veca

18.12.2018 11:36

kakav folirant je ova devojka ko njoj jos veruje gledali smo sve nam je jasno privlaci paznju jer su drugi zadrugari bitniji jado jadna sa samo 22 god

Maki

18.12.2018 11:47

Ne zna se ko je gori. Dal majka ili ćerka.

Stoja

18.12.2018 12:20

Anabela znala a 10 meseci ohrabrivala cerku Lunu da grcevito drzi Slobu. I da mu upropasti brak.

Suza

18.12.2018 12:22

Klasičan primer prebacivanja krivice na druge...Da li si se zapitala koliko ti snosiš odgovornosti za stanje svoje ćerke??? Ti si je uvela u rijaliti, ti si je svesno bacila u naručje oženjenom čoveku, ti si ismevala njegov brak i tražila im stan, podržavala si ono što su normalni ljudi osudjivali...Ne traži krivca van svoje kuće.

Milan

18.12.2018 13:10

U Zadruzi se nakupi najgori sljam Srbije o okoline.

Milan

18.12.2018 13:12

Stavite katance i proglasite Ludnicu.