Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Sinoćna rasprava za stolom Bele kuće između Mikija Đuričića i Jelene Golubović, nastavila se i nakon lajva iz "Zadruge". U jednom momentu dvostruka rijaliti pobednica je udarila šamar momku iz Kupinova koji ju je prethodno opsovao. Ovog popodneva sukob je dobio nastavak slučaja "opaljen šamar".

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Jelena je sinoć za stolom tražila od Mikija da otkrije imena petoro zadrugara koji su navodno pričali da je Golubovićeva prva pominjala porodicu Kulić, baš kao što su to potom u suprotnom smeru uradile mama Marija i ćerka Miljana. Jelenu je zbog verbalnog delikta kaznio Veliki šef.

 

Miki je to odbio, a u jednom trenutku je rekao "dabogda umrli od raka ko laže" što je Jelena okarakterisala kao užasan potez jer je, kako kaže, shvatila da on to govori za njenu mamu i babu, te ga je ošamarila ispred Šiša bara.

Miki Đuričić

Alo!/Dejan Briza

Miki Đuričić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Danas su zaraćene strane ponovo raspirile sukob i to usred Bele kuće. Razlog za svađu je bio sinoćni incident, a Golubovićeva se pravdala da ga je ošamarila jer je rekao "dabogda umrli mama i baka od raka ako ne govori istinu". Miki je odgovorio da Jeleninu mamu i baku nije pominjao u tom kontekstu, da ih je samo psovao.

Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

- Jesam rekao da umru mama i baka? Hoćeš da te sad nokautiram da izađem napolje? Što lažeš, g*vno jedno lažljivo? Rekao sam ko laže neka mu umru najmiliji od raka - meni ili tebi! - urlikao je Miki i krenuo ka Jeleni, ali su ga Sale Tru, Lepi Mića i obezbeđenje izveli u dvorište.

Jelena Golubović

Printscreen

Jelena Golubović, Foto: Printscreen

- Ne bojte se, neću udariti budalu, šta vam je. Dabogda joj se seme zatrlo, da se ne rađaju takvi kao što je ona - govorio je Đuričić zadrugarima, dok je Golubovićeva nastavila sa provokacijama.

Komentari (2)

nada

19.11.2018 18:01

Miki pod hitno na psihijatriju a Jelena neka prestane da drami zbog mame i baka Cake !

Boki

19.11.2018 21:17

Losa gluma. Kao lupa glavu u beton. Idi begaj.