Ana Korać
Screenshoot Youtube
Ana Korać

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać, Filip Mijatov, Mina Vrbaški

Screenshot

Foto: Screenshot

DA SAM JA BILA SA NJIM, NEKO BI MENE UBIO, ILI BI NJEGA UBILI Mina otkrila SVE DETALJE o odnosu Koraćeve i Mijatova, a onda je Ana ŠOKIRALA samo jednom rečenicom! (VIDEO)

Ogorčen zbog toga što se njegovo ime razvlači po medijima Filip Vitez rešio je da ekskluzivno za naš portal progovori i otkrije šta je zapravo istina.

"Sve što je Filip Mijatov izjavio je laž. Ja sam s Anom Korać bio pre njene popularnosti. Znam da ju je on uhodio i navaljivao na nju, jer joj je bio dao pare za neki stan, tačnije, pozajmio joj. Ja sam te pare hteo da mu vratim", otpočinje svoju ispovest Vranjanac i naglašava:

"Ana se nije bavila prostitucijom! Od mene ništa nije tražila. Dobila je samo ono što sam ja hteo da joj dam."

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

On dalje navodi kako je izgledala njegova veza s Koraćevom i negira sve što je o tome u javnost izneo njegov imenjak iz Londona.

"Ana je od mene dobila isto što je i svaka druga. Izlazili smo, dobila je jedanput neki sitan šoping. Ne znam kakve se fakture i 6.000 evra spominju, sve je plaćeno u gotovini! I ne znam da li je bilo do 1.000 evra, možda 1.200", iskreno govori Filipza Espreso.rs i nastavlja:

"Bila je neka jakna i patike, nešto sitno. Pritom, napominjem, ona to nije tražila, niti mi je nekad potražila nešto. To što pričaju da su meni pretili za 5.000-6.000 evra je laž. Nikada mi niko nije pretio, da jeste, ja sada ne bih pričao sa vama", objašnjava Anin Vitez.

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Vitez je pokazao i prepisku koju je razmenio sa Filipom Mijatovim nakon što ga je javno pomenuo.

"Ma ti nisi normalan, šta si me spominjao u Premijeri? Kao da sam te zvao da ti pretim za Anu. Pa ako se dobro sećaš prvi put kada smo se videli ponudio sam ti pare što si dao za stan. I pokazao sam ti snimke i slike što sam je je*o", napisao je u poruci Filip Vitez.

"Opušteno, ljubi brat. Više te neću spominjati. Samo gazi Anu. Kraj", odgovorio mu je Mijatov.

Filip Mijatov

printscreen

Foto: printscreen

 

Komentari (3)

Ivan

21.05.2019 22:36

Vite viteški.

Marija

22.05.2019 08:18

Anin "Vitez" se uprpio od Aninih batinasa pa se ogradjuje od prostitucije i prica ovu pricu!

Pravnik

23.05.2019 01:20

Ne verujem da Vitez laže ali i da laže, kada bude ovo potvrdio i na sudu na kraju će biti da je Filip Mijatov lagao a Ana govorila istinu. Jedno je na šta se može sumnjati i subjektivno nekome verovati, a drugo je šta zakon prihvata kao dokaz.