MUK U ZADRUZI Produkcija saopštila TUŽNE VESTI! Marko Miljković i David Dragojević u ŠOKU! (VIDEO)

Nisu to očekivali...

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

Veliki šef je poslao u Zadrugu vrlo ozbiljno i važno pismo u kojem se obratio zadrugarima na Rajskom ostrvu zbog nefer igre Davida Dragojevića i Marka Miljkovića, koji su zaklanjali svetlost i koristili upaljač kako bi prepoznali bombone koje su skupljali po bojama u plastičnim posudama, i na taj način varali u današnjoj igri.

Iako su stanovnici Bele kuće pobedili, saopšteno je da oni ipak neće ići na večerašnju žurku, upravo zbog toga što su varali.

"Odbačeni, trebalo je da znate da u svim igrama koje organizujemo treba da budete fer. Marko je danas varao jer je koristio upaljač, osim njega i David je zaklanjao svetlost. Zbog toga, vi idete na žurku večeras", glasilo je pismo Velikog šefa.

Marko Miljković
Marko Miljković, Foto: Printscreen

Odbačeni su potom počeli da skaču po stolu i da se raduju, a slično pismo je stiglo i u sanduče Bele kuće putem kojeg su ostali saznali da neće ići na žurku jer nisu poštovali pravila igre, već pokušali da prevare tim odbačenih i produkciju.

"Odbačeni, trebalo je da znate da u svim igrama koje organizujemo treba da budete fer. Marko je danas varao jer je koristio upaljač, osim njega i David je zaklanjao svetlost. Zbog toga, oni će umesto vas ići na žurku", glasilo je pismo koje je razočarano pročitao David Dragojević.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi