Aleksandra Subotić
Printscreen
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Printscreen Youtube

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Printscreen Youtube

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Aleksandra Subotić

Printscreen Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Instagram

Sa Televizije „Pink“ su potvrdili naša saznanja, ali nisu želeli da komentarišu spornu situaciju. Kratko su nam samo rekli da će shodno zakonu podneti krivične prijave protiv Aleksandre i Nemanje.

Aleksandra moli da se ne glasa za Davida

Iako još ne želi da se oglašava javno povodom svoje diskvalifikacije iz najgledanijeg rijalitija u zemlji, Aleksandra putem društvenih mreža moli pratioce da ne glasaju za njenog verenika. - Ne glasajte za Davida. Tako smo se nas dvoje dogovorili - tvrdi Subotićeva na svom Instagram profilu.

Aleksandra u toku jučerašnjeg dana nije želela da govori za medije.

„Alo!“ je pronašao diskvalifikovanu zadrugarku u porodičnom domu njenog verenika Davida Dragojevića u Veterniku, u kojem je o njenoj ćerki Magdaleni mesecima brinula Davidova majka Biljana.

- Aleksandra jeste tu, kod mene je, ali ne želi da daje bilo kakve izjave. Još je pod stresom i u šoku, tako da ni ja ne želim da na nju vršim pritisak. Kada ona sama bude spremna, javiće vam se - rekla je juče Biljana Dragojević za „Alo!“.

Kada smo je pitali da li je tačno da je u toku noći bila privedena u policijsku stanicu u Pećincima, kratko je rekla:

- Ne želim da joj stvaram presiju i o tome sa njom pričam. Možda je tačno, možda i nije, kada sama bude želela, reći će vam.

Aleksandra Subotić

Printscreen Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Instagram