NE NASEDAJTE! Prevarant se predstavlja kao član produkcije Zadruga i PELJEŠI LJUDE na internetu!

Pazite se! On je smislio kako da zaradi

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Alo!/O. K.

Rijaliti "Zadruga 2" je svoju istoriju počeo da piše prošlog četvrtka, a veliki broj je onih koji su zainteresovani da budu upoznati sa onime što kriju zidine ove kneževine.

S obzirom na veliku popularnost ovog rijalitija i želju mnogih da uđu u njega, neko se dosetio da na tome zaradi varajući ljude. Naime, on je napravio lažni mejl predstavljajući se kao osoba koja bira učesnike "Zadruge", a sve sa ciljem da im izvuče novac.

On se preko naloga koji je otvorio pod imenom "zadruga@gmail.com" predstavio kao čovek iz produkcije kojem zainteresovani mogu da šalju prijave za učešće i pri tom za to plate po 30 evra putem Pej Pala, što, naravno, nikako nije uslov za učešće.

Redakciji se srećom obratio jedan od zainteresovanih za učešće u "Zadruzi" koji je zamalo prevaren na ovaj način.

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Printscreen

DOTAKLI SMO DNO! BEBI NIJE MESTO U RIJALITIJU Evo šta kažu stručnjaci, a šta narod o Miljaninom učešću u Zadruzi sa bebom!

Zbog toga sve one koji su pomislili da na ovaj način mogu da postanu učesnici rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti obaveštavamo da ne nasedaju na ovu prevaru i da imaju na umu da produkcija ne traži nikakav novac za učešće u ovom projektu, kao i da gore navedeni mejl nije zvanični mejl Zadruge.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi