Miki Đuričić, Suzana Perović
Printscreen
Miki Đuričić, Suzana Perović

Printscreen

Miki Đuričić, Suzana Perović, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Nismo bili u wc-u, nismo bili u tuš kabini! Poljubili se jesmo, ali ništa više! Prvi put to čujem, sećam se ja i prošle godine kako kamera nije snimala", pokušavao je da se opravda Miki.

Pevačica je u nameri da prikrije ono što je sa Mikijem imala u toaletu odlučila da prizna da je zaista zaljubljena u njega, dok je on ponovo pokušavao da je zaštiti i odbrani od svoje porodice koja je zasigurno burno odreagovala.

"Zaljubljena sam u Mikija, da", potvrdila je Suzana.

Suzana Perović

Printscreen

Suzana Perović, Foto: Printscreen

"Ovo nije prvi put da smo se poljubili, ja ne razumem. Sad kad se to stišalo i kad smo odlučili da se ne svađamo, mislim da se više nećemo ni poljubiti upravo zbog ovakvih stvari", rekao je Miki.

Novinari su se osvrnuli i na priču o Rebeki Popović zbog koje je Suzana često ljubomorisala, što je njoj zasmetalo pa je imala potrebu da joj se obrati.

"Naravno da nisam ljubomorna to i Rebeka zna. Ja nemam razloga da budem ljubomorna na nju, ona ima svoj život i svoju priču. Zaista to nema nikakve veze, ne postoji razlog", pravdala se Suzana.

Suzana Perović

Printscreen

Suzana Perović, Foto: Printscreen

"Suzana, radiš neku fejk stvar. Kao ja sam bila sa Mikijem, bolesna priča", rekla je Rebeka, a onda je dodala:

"Imam samo da kažem da Miki i ja nikad nismo bili u vezi, jako je glupo to što Suzana radi. Otkako su njih dvoje zajedno, mi se ne družimo. Ja nisam nikada pričala sa njim ni otišla u rehab dok se ovaj zadatak nije desio, da ne budemo na ratnoj nozi", objasnila je Rebeka.

Pogledajte kako je sve to izgledalo i šta su još rekli: