Srboljub Subotić
Printscreen
Srboljub Subotić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, u dvorište porodične kuće strica učesnice "Zadruge" Aleksandre Subotić, Srboljub bačen je eksplozivni, odnosno trotilski metak koji nije eksplodirao.

Srboljub Subotić

Screenshoot Youtube

Srboljub Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Subotić kaže da je uspeo da šutne eksplozivnu napravu:

"Nije u pitanju klasična bomba, to je neka eksplozivna naprava. Ubačeno je noćas u dvorište, međutim pas kojeg imamo je odreagovao u dva navrata i kada sam ga čuo da ponovo laje izleteo sam napolje da vidim šta se dešava. Pred vratima je bila ta naprava i šutnuo sam je čim sam je ugledao. Odletela je nekih deset metara i nije eksplodirala, verovatno se odvojio neki deo odmah. U policiji su mi rekli da je falilo 5 do 10 sekundi da eksplodira. Ovo je treći put za redom u kratko vreme da se ovako nešto dešava, napad. Pokušali su da zapale štalu, potom traktor i sada ovo", otkriva Srboljub i dodaje:

"Sve je krenulo od kad je Aleksandra ušla u rijaliti, svi ovi problemi. Imao sam sreću što sam na vreme odreagovao i da ne spavam noću, ja praktično dežuram i čekam da mi neko javi šta se sada dešava. Očekujem da će mi policija pomoći i da će rešiti ovo, nadam se da na eksplozivnoj napravi koja je pronađena ima otisaka ili DNK. Nemam nameru da se sklanjam iz kuće, mislim da nikome ništa loše nisam učinio i ne želim da bežim iz svog doma. Pitao sam inspektora da li je sledeće da pucaju na mene na ulici, ne znam više šta mogu da očekujem", zaključio je stric Aleksandre Subotić.

Srboljub Subotić

Printscreen

Srboljub Subotić, Foto: Printscreen