Ana Korać
printscreen
Ana Korać

printscreen

Foto: printscreen

Ukućani rijalitija "Zadruga" su igrali "Igru istine" kada je Marija Kulić upitala Anu Korać da li će nakon završetka rijalitija Zadruge otići sa Davidom Dragojevićem u Veternik, ukoliko i tada Dragojevićeva majka Biljana ne bude podržavala njihovu vezu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Gde ćete živeti ti i David, ukoliko njegova majka i dalje podržava Aleksandru i njegovu vezu sa njom? Kada se bude završio ovaj rijaliti gde ćete da živite ako vas ona ne prihvati njegova majka. On živi sa svojom majkom, pa me interesuje ukoliko te ona ne prihvati, da li ćete iznajmiiti stan?" - pitala je Anu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ja se ne bih mešala, to on treba da raščisti sa majkom. To je mišljenje njegove majke, ako me voli, voli me, ako me ne voli, ne voli me. Gde ćemo živeti to ne znam. Ja živim u Beogradu, on u Vetrniku. Gde će biti ona (Aleksandra), ne znam. Ne mogu da utičem na mišljenje njegove mame" - odgovorila je Koraćeva.

"Da li bi pristala da te David povede u Veternik, a da znaš da te Biljana ne prihvata?" - nastavljala je Marija.

"Naravno da ne bih pristala. Čekamo da izađemo da vidimo kakva je situacija... Ja imam svoj stan, živim u Beogradu, on može da dođe kod mene. Ja poštujem sve ono što njegova mama kaže. David i ja ćemo živeti bilo gde" - odgovorila je Ana.

Nakon toga, Marija je upitala Davida zašto on insistira da ima poziv sa svojom majkom i da li će imati problem da se pojavi sa Anom u svom rodnom gradu, a da tamo i dalje bude njegova bivša devojka, Aleksandra.

"Poručio bih joj da što pre ide kući. Ja kada budem išao kući, ja idem sa Anom, ako budemo zajedno, ali bićemo, nadam se" - rekao je David.