Miki Đuričić
Alo!/Rajko Ristić
Miki Đuričić

Alo!/Rajko Ristić

Miki Đuričić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

NAKON ŠTO JE PONIZILA ŽENE Mirkina izjava je ZAPREPASTILA REGION, a sada se oglasila i 16 minuta se PRAVDALA! A tek da čujete šta je rekla

BILA JE KOD OVOG MUŠKARCA, A NIJE DUŠKO! Otkriveno ZAŠTO je Karleuša išla u Istanbul! Dok joj se brak RASPADA, evo šta ona radi!

SRPSKA JAVNOST U ŠOKU! Pevačice se potukle! Čupale kosu jedna drugoj, šutirale se, ona je udarila PESNICOM U GLAVU!

On je rekao da se neće vraćati na imanje u Šimanovcima, odakle je pobegao nakon incidenta sa Aleksandrom Subotić.

- Verujte mi da me je sramota da izađem na ulicu, degradirao sam sebe tamo u Zadruzi, kao nikad ranije. Oni ljudi tamo nisu moj svet, nemam šta da tražim među njima - rekao je Đuričić .

- Ja tamo ne mogu više da izdržim, eto, dotle je došlo, poludeću ako još jedan minut provedem tamo - rekao je pobednik VIP Velikog Brata.

Miki je pre nekoliko dana, nakon svađe, udario Aleksandru šeširom u glavu i rekao da "podržava nasilje nad ženama u ovom slučaju". Mikija je odvelo obezbeđenje, bio je u izolaciji, ali je uspeo da pobegne!

Mikiju ovo nikako nije prvo bekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, posle samo par nedelja, godinu dana kasnije, pobegao je iz sledećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dve godine kasnije, izdržao je do kraja i pobedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je posle samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bežao prošle godine, takođe nakon svađe, a izlazio je i u ovoj sezoni, ali se vratio potom.

Miki Đuričić i Čabarkapa

printscreen

Miki Đuričić i Čabarkapa , Foto: printscreen