Kija i Sloba
Youtube printscreen
Kija i Sloba

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Foto: E stock

 RADANOVIĆ POD VIDEO-NADZOROM! Kija OGRANIČILA Slobu, samo ovo SME da radi!

Na drugu godišnjicu svog braka došli su na snimanje emisije "Pinkove zvezde" odvojenim automobilima, a u studio su ušli na različite ulaze i međusobno nisu prozborili ni reč! Kija je napomenula da je ovog puta zauvek raskinula sa Slobom.

Prebolela sam ga

"Prebolela sam ga, ne patim više zbog svega što se desilo. Ponekad se rasplačem kad se setim kroz kakve sam teške trenutke prošla, a ne zato što ga volim. Naš građanski brak je odavno okončan, a Sloba nikako neće da mi da crkveni razvod. Saznala sam da mogu sama da pokrenem postupak, tako da ću to i da učinim", samouvereno je rekla Kockareva.

Kija Kockar

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ponizio me

Ona nije želela da otkrije zbog čega su se ovog puta burno posvađali, ali je napomenula da sa Slobom ne želi da bude na silu.

U studiju se uskoro pojavio Radanović, ali ga je Kija ignorisala. Iako sede jedno pored drugog, nijednom se nisu pogledali, a kamoli progovorili. Gledali su u svoje mobilne telefone, a zatim su ćaskali sa ostalim članovima žirija - Kija sa Žikom Todorovićem, a Sloba sa Damirom Handanovićem.

Kija i Sloba

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Sloba se i dalje nada...

Iako Kija napominje da je stavila tačku na njihovu ljubav, Sloba se nada da će se predomisliti.

"Osećam nostalgiju i neku čudnu emociju na današnji dan, kad smo pre dve godine u crkvi zaokružili našu ljubav. Voleo bih da posle snimanja odemo na ručak... Ne znam koliko je to izvodljivo, pošto se naš odnos stalno menja, čas je toplo, čas hladno. Na Kristinu ne mogu da se naljutim. I kad me iznervira, brzo me prođe. Uvek ću se truditi da imamo dobar odnos", rekao je Radanović.

Kija, Sloba

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

 

Komentari (3)

Kimi

16.05.2019 17:56

Sloba se nije pokajao za neverstvo i švaleraciju u Zadruzi. Nije tražio oproštaj od Kije i od naroda. Nije se tačno izjasnio da li je raskinuo sa Lunom ili čeka Lunu da izadje iz Zadruge.

Mimi

17.05.2019 08:10

@Kimi - Nema dana da se nepise o njima...KO SU ONI...zvijezde iz rijalitija.muka mi je od njih.Otvorim sait da procitam vijesti uz kavicu kad oni..Bas bas prave budale od naroda ko i podrzavao.Vole se nevole.skupa su pa nisu.samo dase pise o njima

hunterserbian

18.05.2019 22:44

Lepi Mica je dao jedan bas dobar komentar sto se tice Kije. Rekao je, ja ti ne bih bio muz za milion evra. Ja mislim da se nije rodio muskarac koji bi nju trpio, niti ce se roditi. Ona je izabrala Slobodana jer je vidjela da se on ne voli svadjati jer je znala svoj karakter. Ona sa ovim svojim stavom cini veliku uslugu Slobodanu. Evo pronadjite muskarca koji ce da je trpi 3 mjeseca da mu podignemo spomenik. Blago kuci koju ona fuli,,,