Luna i Sloba
printscreen/paparazoo lov
Luna i Sloba

printscreen/paparazoo lov

Luna i Sloba, Foto: printscreen/paparazoo lov

Da bi sve bilo gore, mnogi su poverovali u ovu "buvu" za koju mnogi tvrde da je potekla od Lune Đogani. Naime, Mirko je sa Luninom porodicom već godinama prijatelj, a iako je blogerka poznata po tome da nešto kaže pa se ne seća, ogovaranje Mirka bi bilo previše i za nju!

PROČITAJTE JOŠ:

Mirko nije samo porodični prijatelj, već najbolji prijatelj Anabele Atijas na čijoj su se svadbi Luna i Sloba upoznali mnogo pre rijalitija.

Noć pred Slobin karantin, Kija i Mirko su bili u poseti Gavriću i njegovoj ženi Dragani, kada je Kija dozvolila svom mužu da se "muva" sa drugim ženama.

Ubrzo se desilo sve što se desilo u "Zadruzi", a pored toga što je Mirko proglašen za geja, kasnije je i Sloba, samo niko ne zna od koga tačno potiče ta priča.

Da podsetimo, Mirko i Sloba navodno imaju gej snimak, koji obojica negiraju, pa i same Kija i Luna.

Priču da je Sloba gej pokrenula je njegova nesuđena tašta Anabela kada ga je pitala uživo u" Zadruzi" da li voli muškarce.

Ko ovde laže, a ko ne, više se i ne zna jer su se svi kolektivno upleli u "gej-aferu" Sloba i Mirko, koja i dalje kruži, i dalje je nerešena, a izvor nepoznat.

Možda vam kada pogledate ovaj snimak bude jasno ko je pričao istinu:

 

 

Komentari (7)

ugo

22.09.2018 21:49

Pokusava Gavric da se opere da nije bi seksualac! ahahaha Ko da je bitno ko je to prvi rekao, kome je to bitno!? Samo njemu!

Stojko

23.09.2018 11:41

@ugo - Bitno je da li jeste BI a ne kada je to bilo. Mirko se mnogo uzbudjava i sumnjiv je.

Oxi

23.09.2018 01:04

A Slobi to Kija ispricala u septembru, ovaj snimak je nastao u oktobru kad Sloba prica Luni sta mu je rekla Kija...

yattien

23.09.2018 03:05

@Oxi - O čemu ti pričaš? Ne lupaj gluposti.

Seka

23.09.2018 02:24

Kija Kockar je smutljivica, tracatra, pokusava da se opere i da i dalje izigtrava sazaljenje i zrtvu. Zena voli populatrnost i pare, pare, pare...

Pera

23.09.2018 11:16

@Seka - Anabela, ti li si? Ti najviše voliš pare. Svi zadrugari su ušli za pare ili za slavu, koja donosi pare. Lunjara opet ušla jer voli pare.

??????

23.09.2018 11:38

Luna Ludna nije trudna. Luna Ludnica Djo je smutljivica, tracara, pokusava da se opere i da i dalje izigrava sazaljenje i zrtvu. Zena voli populatrnost i pare, pare, pare...