Zadrugari
Promo
Zadrugari

Promo

Foto: Promo

Ipak, nastup koji će se sasvim sigurno još dugo prepričavati i koji je osvojio srca žirija i gledalaca, jeste nastup Jovane Tomić Matore, Zorice Marković, Alekse Savića, Sava Perovića i Lazara Jeremića. Ova petorka pevala je pesmu "Ludi letnji ples" koju su na Beoviziji 2006. godine izveli "Flamingosi" i Luis. Aleksa i Savo su briljirali kao Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, Matora je do suza nasmejala sve u studiju svojim plesom, Zorica je izazvala ovacije svojom imitacijom Luisa, dok se Lazar, iako je povredio nogu, pojavio na sceni i dao sve od sebe da učestvuje u nastupu.

Ovaj nastup je po prvi put, otkako se organizuje "Zadrugovizija", uspeo da ujedini i stručni i novinarski žiri - svi članovi su Matoroj, Zorici, Aleksi, Savi i Lazaru dali maksimalnih 12 poena, čime je ovaj nastup ostvario dvostruku pobedu.

 

Svi u studiju bili su oduševljeni imitacijom, ali su posebne pohvale dobili i od Ognjena Amidžića, koji se čak i našalio da bi otišli na Evroviziju te godine da je Matora plesala sa njima.

- Svaka čast, neću mnogo da pričam, ali sada vidim da je nama realno Matora falila kao taj iks faktor - rekao je Ognjen.

Ovaj video na Jutjubu za nepuna 24 časa ima više do 200.000 pregleda, a komentari korisnika ove društvene mreže dovoljno govore o tome koliko je ovaj nastup bio fantastičan.

"Pobednički nastup. Skinuli original savršeno i muzički i koreografija!", "Ljudi moji, oni su jednom rečju pokidali! Svaka čast na uloženom trudu ovo je bilo predobro!", "Ovaj nastup, 10 mesta prazno, pa svi ostali sa Zadrugovizije" samo su neki od komentara na fantastičan Matorin, Zoričin, Aleksin, Savin i Lazarov nastup.