Anabela i Mirko
printscreen
Anabela i Mirko

printscreen

Anabela i Mirko, Foto: printscreen

Novi učesnik "Zadruge", producent Mirka Gavrića otkrio je da su se navodno Kija Kockar i Slobodan Radanović u njegovom stanu, noć pre početka emitovanja prve sezone "Zadruge", dogovorili da pevač prevari svoju ženu, a da će mu ona oprostiti sve sem zaljubljvanja. 

Naime, svi su se zapitali zbog čega je Mirko, kao najbolji prijatelj Anabele Atijas, dozvolio da se Luna nađe u takvoj priči.

Mirko je istakao da je pokušao da upozori Lunu, ali da je ona ignorisala taj savet. Ipak, treba napomenuti da je rijaliti trajao devet i po meseci, a da je za sve to vreme Mirko bio na Anabelinoj strani.

- Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren. Ali i to možeš nadvladati - napisala je gospođa Atijas na društvenim mrežama, dok je za medije bila nedostupna za komentar, a mnogi su u ovome videli otvorenu poruku Mirku, premda to ona sama nije naglasila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Sep 9, 2018 at 8:36am PDT

 

Ipak, drugi deo njenog obraćanja javnosti je još više pobudio sumnju.

- Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenucima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni - zaključila je Anabela, koja je obećala svojoj ćerki da se neće oglašavati povodom dešavanja u "Zadruzi 2".

Komentari (8)

Jelena

10.09.2018 08:38

Ovo je sad pranje dotične majke, kao ona nije znala za dogovor pa je zbog toga podržavala vezu ono dvoje. Sve i da je tako, opet je kriva jer je za svoju ćerku htela već oženjenog čoveka. Nikada se nećete oprati. Loši ste i tačka. Nema vam povratka sa dna.

Dijasora

10.09.2018 09:54

@Jelena - Čovek je bio oženjen samo tri meseca.Faktički nije ni bio u braku.Samo cimeri u zajedničkom stanu. Za propast njihove veze nije kriva Luna već loši odnosi medju njima.Treća osoba ne može rasturiti nikome vezu ako je ona valjana.Kako god bilo, Sloba je ludo voleo Lunu i to je nesporno.Bivša ga je varala pa je njega pljuvala i prozivala za iste stvari koje je ona,čak i gore, radila. Dosta više o tome..Ta priča je završena.

nada

10.09.2018 08:54

Pa sama si rekla da vam je on prijatelj i da ce paziti na Lunu !? Ocigledno nemate vi nikoga ali zato ste je gurnuli da bi zaradili na njoj po cenu Psihijatrijske klinike - progutace je tamo a da niste ni svesni jer tek je pocelo a ona ima broj neprijatelja !!!!!!!!!!! Biti ponovo necija joj je jedini spas za ev. zastitu .

Lale

10.09.2018 09:42

Velika majko i propala igracice...po cemu si ti poznata da bi neko pljuvao na tebe?! Moralises ovde a najgora si zena tj majka,kada mozes podrzavati ono sto ti radi rodjeno dete..ali cerka je lepo naucila sve od majke,tako da se pokri usima i cuti..velika Anabela Bukvo!!!

Dok je ovaca biće i vune

10.09.2018 10:03

Ko nezna ko su zrenjanici i ko nije živeo sa njima teško njemu.Tamo sam živela i hvala Bogu otišla kao penzos i zamrza taj ZR.Tamo ne znaš ko koga kreše,kumovi,da te prevare,da nikada nikome ne pruže ni čašu vode,a da te zajebu tu su prvi.Mi koji nismo iz ZR ako zalutamo tamo najebemo.Kada su ovo dvoje mogli da prevare pola glupe Srbije,tj.naivne,a ovi nisu mogli da shvate kakvu igru igraju za kintu,onda svaka čast ovim palančanima,što je rekao moj pok.otac "Loša voda loši ljudi"...

sasa

10.09.2018 10:16

Sve si ti sem tiha i dostojanstvena. Sram te bilo...

Marko

10.09.2018 10:50

Zar je moguce da ce ova zena opet da nas gnjavi narednu godinu. Imas bre dve cerke idi njima se bavi da ne ispadnu kao Lunjara.

Slavko

10.09.2018 12:24

Mirko, pazi mina! AnaBelMina.