ALO! OTKRIVA Plan Željka Mitrovića za "Zadrugu 2" ledi krv u žilama!

Takmičari su imali mnogo sreće

Zadruga, Željko Mitrović
Zadruga, Željko Mitrović, Foto: Promo

Željko Mitrović bio je na korak do toga da u jezero u „Imaginarijumu“ ubaci krokodila, ekskluzivno otkriva „Alo!“. Od te ideje odustao je u poslednjem trenutku, na insistiranje saradnika. Ipak, ubeđivanje da odustane od reptila u „Zadruzi“ potrajalo je prilično dugo, čak ni njegovi saradnici do samog kraja nisu bili sigurni da li su uspeli ili će jezerom plivati Lale Gator.

SA NJIM ĆE SE SLOŽITI POLA SRBIJE: Bivši predsednik JUL-a o rijaliti programima!

- Željko je došao na ideju da u jezeru bude pravi krokodil. Već je uveliko razmišljao o nabavci kaveza i opasnog reptila i imao je pregršt ideja kako bi igra mogla da se vrti oko toga. Tako nešto nije viđeno na srpskoj televiziji, pa je sigurno da bi izazvalo veliku pažnju - počinje priču dobro obavešteni izvor „Alo!“ i dodaje da su, ipak, morali da prvenstveno misle na bezbednost učesnika.

Krokodil
Krokodil, Foto: Profimedia

- Iako bi krokodil u „Zadruzi“ sigurno izazvao pažnju publike, verovatnije je da bi izazvao opštu histeriju učesnika. Pritom, moralo se misliti i na nepredviđene situacije. Koliko puta se dešavalo da se učesnici pod uticajem alkohola potuku, izazovu neki eksces, svašta nešto... Ko garantuje da se u „Zadruzi 2“ neće desiti da neko pijan upadne u jezero? Plitko je i samo po sebi ne predstavlja opasnost, naročito jer je obezbeđenje uvek prisutno. Ali šta bi se desilo da je u jezeru krokodil?! Bolje je da se ne rizikuje - rekao nam je izvor i dodao da je Mitrović, posle dugih konsultacija sa saradnicima, shvatio da bi to bio previše rizičan potez.

ANABELINA PRIJATELJICA OTKRILA STRAŠNE STVARI: Ona je već danima na lekovima, ne ustaje iz kreveta i plače non-stop...

Milica i Željko Mitrović
Milica i Željko Mitrović, Foto: Alo! / Rajko Ristić

BOLNA PRIČA VIKI MILJKOVIĆ: Branili su joj vezu sa Tašketom, a zbog psihičke blokade više ne može da rađa

- Željko je prihvatio predloge i sugestije najbližih saradnika i odustao od ideje da ubaci krokodila u jezero. Shvatio je da je već dosta uradio i da su mnoge stvari koje je donela „Zadruga 2“ prvi put na televiziji, tako da i nije bilo potrebno da preteruje sa opasnim gmizavcem, kojeg bi bilo teško kontrolisati. On je čovek kome ideje ne manjkaju, stalno nešto novo smišlja, ali je istovremeno pametan da prihvati sugestije svojih saradnika, zbog čega su mu oni zahvalni, jer prepoznaje njihov trud - završava naš izvor.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: slavica
  23/09/2018 - 13:18
  Zanima me da li krokodil ulazi kao ravnopravni takmičar ili da elliminiše takmičare koji su ispali ili se ne ponašaju adekvatno pravilima velikog šefa.
 • Korisnik: Ljubljana
  23/09/2018 - 13:18
  Mitroviću, ubaci dva,tri krokodila i ponudi zadrugarima da ko prepliva jezero dobije 300.000 EURA,to bi bio šou svih vremena na planeti zemlji gledanost bi skočila na 97%
 • Korisnik: sasa
  23/09/2018 - 12:00
  Treba zabraniti prikazivanje rijaliti programe na televizijama sa nacionalnim frekvencijama.Zeljko moze za svoje rijaliti programe koristi i vasionske brodove.
 • Korisnik: šone
  23/09/2018 - 11:58
  To će biti prvi rialiti gde će krokodil pojesti nekog učesnika
 • Korisnik: DEJAN
  23/09/2018 - 11:41
  SAMO VI STITI TE KOMENTARE KOJI SE ODNOSE NA DNO KAO STO JE ZADRUGA I PAROVI...NE RADITE DOBRU STVAR KAKO ZA NAROD TAKO I ZA VAS LICNO..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi