PLAČE, NE IZLAZI IZ SOBE: Luni u Zadrugu stiglo pismo! Ovo je bio ŠOK za sve!

Došlo je do greške.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć je u "Zadruzi" birana Mis, a počasna titula je otišla u ruke Mini Vrbaški. Prva pratilja je bila Luna, a druga Stanija. Ipak, nedugo nakon proglašenja produkcija je poslala pismo u "Zadrugu". Reč je o tome da su glasovi poglešno sabrani!

 

- Žiri koji je davao glasove ih nije dobro sabrao, pa je matematičkom greškom za Mis proglašena Mina, a ne Luna - počela je Olja da čita pismo.

Ovim pismom Veliki Šef je proglasio Lunu Đogani misicom druge sezone, na sta je ona prokomentarisala kako bi ipak volela da Mini ostane nagrada.

- Vidim da je Mina tužna i da plače celo veče, ja bih želela da njoj ostane moja nagra - počela je Đoganijeva sa izlaganjem.

Kako je sve izgledalo i šta je sve Luna potom ispričala, pogledajte u video-snimku:

 
PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: On
  11/09/2018 - 16:47
  TAČAN redosled izbora za MISTER - a Zadruge 2 : 1.mesto TOMA, 57 poena ; 2.mesto DAVID, 53 poena ; 3.mesto LAZAR 36 poena ; 4.mesto BOJAN 29 poena ; 5.mesto GIBA 27 poena i tek 6-ti DjURO sa 26 poena, a ne 2. Kod izbora za MIS, bile su dve greške, a ne jedna !!! STANIJA sa 44 poena je ČETVRTA, a ne TREĆA ! TAČAN REDOSLED : 1.mesto LUNA, 61 poen ; 2.mesto MINA, 56 poena ; 3.mesto MAJA 55 poena ! KO NE VERUJE, NEKA PREGLEDA SNIMAK ! Pozdrav !
 • Korisnik: rastko
  11/09/2018 - 15:38
  Luna sa licem, odnosno nosem Pinokija, kao i telom koje liči na pritku za paradajz,ne može biti ni miss svoje zgrade. Za mene je Dorotea ubedljivo najlepša devojka u Zadruzi.
 • Korisnik: Seka
  11/09/2018 - 15:32
  Sto ti ce reci da Luna ne moze biti lepotica? Ma ona je lepotica I manekenka za neke nedoraste, a pored toga je dobra dusaa ne ko neke zlobnice Kije pucaju ko petarde od zlobe!
 • Korisnik: Rada
  11/09/2018 - 13:29
  Auu, ceo Simens glasao i opet druga???
 • Korisnik: 011
  11/09/2018 - 12:30
  Kako se stvari namestaju...prvo izbace Asanina koji je hteo da se obracuna sa Zlunjom,a sada joj namestise i pobedu. Da li Mitrovic i kompanija misle da su ljudi ludi? Toliko lepsih i zgodnijih devojaka iod nje,mislim,smesno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi