Dragana Mitar
Printscreen
Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Pavle Jovanović je bio upućen u celu priču, a danas je izneo sve detalje o njenom ljubavniku. 

- Matora je ustala i rekla ime, sada će morati sve da ispriča. Obiće joj se sve o glavu, rascvetaće joj se glava. Zove se Edo, Enis. Čuo sam da je on kul lik. Ima dve žene i četvoro dece. Ovo što se desilo proteklih dana je sve objasnilo, ja ne moram da progovorim više ni reč - rekao je Pavle.

- On je došao u moj klub i zamolio me da popričamo. Zabrinuo se da ću ja iz nekog revolta da ga odrukam. Ja sam mu rekao da novinari sve znaju o njemu, on se šokirao i promenio društvene mreže i stavio sliku sa ženom. Rekao je da neće da se razvede. Kada sam mu rekao da znam da joj je poslao medveda i ruže za rođendan, on mi je rekao: "Ja to pošaljem na deset lokacija, pa gde prođe". Nisam mogao da verujem šta slušam, a čuo sam sa druge strane da hoće da živi sa njom i usvoji njeno dete.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

 

Komentari (1)

sd

12.01.2019 21:18

Toliko je ljigav da ga je neprijatno gledati! A tek slušati! Karijera, old-tajmeri, splavovi... Nema taj ništa, da ima ne bi ulazio u ovaj cirkus! Ostavljen, sa razrađenom taktikom, uz pomoć Matore i Sanje, kanali ovu ženu! Bez obzira, ona je u braku, ima sina... sudiće im život, a ne jedna Krunićka i Hećo! Čudi samo kako novinari štede Matoru, kako niko ne postavi pitanje njoj o njenoj ulozi u celoj priči!