Aleksandra Subotić
Screenshoot Youtube
Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Astrolog Dušan Veličković za VIP magazin otkriva šta će se dešavati dalje između bivših supružnika Ljube i Karađorđa, te da li je na pomolu pomirenje ili „treći svetski rat“.

Dušan Veličković

Privatna arhiva

Dušan Veličković, Foto: Privatna arhiva

- Nažalost, oni nikada nisu bili porodica, a posle ovog rijalitija, postaće smrtni neprijatelji. Najteže je Aleksandri jer su protiv nje i majka i otac, a to je najgora stvar koja je mogla da je snađe. Ona je kao tempirana bomba jer joj malo fali da pukne zbog odnosa koji ima s majkom. Aleksandra je više privržena ocu, on joj je bio uzor, ali od kada je ušao u „Zadrugu“, ni s njim ne može da nađe zajednički jezik, jer u toj igri nerava on gleda samo sebe. Niko u rijaliti nije ušao zbog nje i to je najviše boli. Ljuba želi da se opere zbog priča da je loša majka, Karađorđe je ušao da se sveti bivšoj ženi, dok David želi slavu i novac, i baš zbog svega toga Aleksandra neće dugo izdržati - kaže naš sagovornik i nastavlja:

Ljuba Pantović

Screenshoot Youtube

Ljuba Pantović , Foto: Screenshoot Youtube

- Aleksandra je u svakom odnosu patološki ljubomorna, a kada vidi da konci nisu u njenim rukama, psihički puca i nije ni svesna svojih postupaka. Nje bi ukućani trebalo najviše da se plaše jer je nestabilna i može svašta da uradi kako bi privukla pažnju - kaže Veličković i dodaje da su Ljuba i Karađorđe namazani i da mnogo svađa namerno prave kako bi bili u centru pažnje.

- Njih dvoje su bezopasni, neće oni nauditi jedno drugom, ali svađama, uvredama uništavaju dete, a to ne vide. Oboje su sebični i sve rade zarad neke koristi. Subotić preti Ljubi da će da je ubije, da je digne u vazduh, ali to su samo prazne priče kako bi digli gledanost. Mrzi je, to je sigurno, ali neće toliko daleko da ide. S druge strane, Ljuba je jaka na rečima i u minutu ispali sto psovki i uvreda, maliciozna je, ali takođe bezopasna. O njihovoj ljubavi i pomirenju nema ni govora, jer je ta priča davno završena. Takođe, pošto sve troje imaju ozbiljne psihičke probleme, oni mogu vrlo lako da obole još više. Ljuba zbog silnih svađa je već počela da gubi glas, dok je razum odavno nestao. Mislim da je Karađorđe tu najjača karika, jer kriminalac kao što je on ume dosta da trpi i navikao je na ovakva mučenja - kaže Veličković i ističe da jedino ulazak Aleksandra Čabarkape može da promeni tok rijalitija.

Aleksandar Čabarkapa

Alo!/ Vladimir Marković

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

- Jedino ko može da poremeti ovu bolesnu porodicu još više jeste Čabarkapa. Ako ga Mitrović ubaci, a hoće u nekom trenutku, tu može da bude pravi pakao jer se s njim nikada ne zna - otkriva Dušan za magazin VIP.

Komentari (6)

Lena

10.12.2018 21:42

Jaoj kako mene ovaj cikica astrolog nervira,svuda ga ima,za sve se oglasava,a nikad nista ne pogodi,inace nisam fan Subotica/Dragojevica i ostatka familije.

Bojana

10.12.2018 21:52

Astrolog starleta koji je odavno prestao da prica sta pise u zvezdama vec iznosi svoje misljenje o rijaliti igracima. Koga zanima sta on misli?!

m

11.12.2018 00:06

Pa da, ona iznese ceo rijaliti a neko drugi odnese pobedu. Parove je isto tako iznela na leđima i šta?

Dado

11.12.2018 15:49

@m - Što implicira da ima široka ledja!? Jeli?

leđa

12.12.2018 06:55

@m - Njena cela priča i počinje na leđima,sada je dobro unovčava...

Rada

11.12.2018 01:33

Cika Dusan napada a onda Vesna Rivas leci i dele dobitak...........