Zerina Hećo
Printscreen Youtube
Zerina Hećo

Printscreen Youtube

Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Zerina je u rijaliti "Zadruga" ušla sa dečkom Banetom Čolakom i sve vreme krila svoju mračnu tajnu iz prošlosti. Međutim, kada je Aleksandra to izgovorila, nastao je opšti haos koji danima ne prestaje.

Međutim, ovo nije prvi put da se u javnosti iznosi Zerinina bolna prošlost. Ona je i sama u rijalitiju "Parovi" otvorila dušu i ispričala kroz kakav pakao je prošla, čak je produkcija imala i stravične slike.

"Da. Desilo se to što se desilo, potiskivala sam, nisam sama sebi htela da priznam. Jednostavno sam se pravila kao da se to nije desilo. Nisam pričala ni sa kim o tome. Poznavala sam osobu koja je to uradila. To nije bila osoba koju sam srela, pa je isprovocirala. Došlo je do svađe, bila je neka sitna ljubomora. To je jako ponižavajuće za jednu ženu. Isprva sam se branila, više nisam imala snage. To se desilo u stanu te osobe i ta osoba je izašla na kratko, posle se vratio kao da se ništa nije desilo", kroz suze je ispričala Zerina Hećo.

Zerina Hećo

Printscreen Youtube

Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

"Te fotografije su nastale nakon toga, bila sam i pretučena. Osećam se kao da sam sada gola i da moram da stojim tu, a ne želim. Gadi mi se, ali i ja se gadim sama sebi. Fizički nisam mogla da odem i da ga prijavim. Imala sam povrede po rebrima, nogama, člancima, rukama, bila sam puna modrica. Najviše me je bolelo lice i rebra. Pri kraju toga, bila sam vezana za noge jer sam se opirala", rekla je Zerina koja je na kraju priznala zašto silovatelja nikada nije prijavila policiji.

"Nisam tu osobu prijavila, nisam želela da pričam o tome, da ne dolazim u takav vid sukoba sa tom osobom jer je ta osoba bila prisutna u mom životu. Njegova reakcija bi bila strašna u najmanju ruku. Uvek ima viša sila", zaključila je Zerina.

Komentari (2)

coco

10.12.2018 04:47

za silovanje nista manje od smrtne kazne, ali ova zenska nije jasna uopste??? pa ona sama je pred milionskim gledateljstvom sama ispricala ovo jer na kraju krajeva kako bi se ovo znalo??? a ekipa iz Kaludjerice kompletno je za posmatranje odavno na celu sa ljubanom i krezubim karadjordjem sa firuzorm od tri dlake u pet redova

Suza

11.12.2018 07:20

Ukoliko je Zerina sama ovo iznela u javnost ,koliko god da mi se ne svidjaju Aleksandrini postupci ,govori istinu .Po mom misljenju za ovaj napad su krivi Ljuba i Mica koji su se umesali bez potrebe .