RASKRINKAO IH SVE! Ovo je plan Davidove mame! Oglasio se ON i otkrio sve o porodici Dragojević!

Konačno rasplet...

David i Biljana
David i Biljana , Foto: printscreen

Biljana Dragojević sabotira vezu svog sina Davida i Ane Korać zato što želi da ga veže za sebe, tvrdi Davidov prijatelj! Majka zadrugara navodno po svaku cenu želi da sina pretvori u edipovca koji će ostati da živi sa njom u Veterniku i zato podržava njegovu ljubav sa Aleksandrom Subotić!

Otkako je saznao da Aleksandra nema nameru da se iseli iz njegove kuće u Veterniku, David je u šoku. On je uveren da Subotićeva to radi kako bi poljuljala njegovu vezu sa Anom, a u svemu tome učestvuje i Biljana. Sada se javio i njegov prijatelj, koji tvrdi da je plan njegove majke da sina zadrži pored sebe i da joj je zato u interesu da ga razdvoji od Koraćeve.

Ana Korać, David Dragojević
Ana Korać, David Dragojević, Foto: Printscreen

"Davidova mama želi da od sina napravi edipovca, da ga veže za sebe i da on ne može da funkcioniše bez nje. Ona je oduvek imala pretenzije kada su u pitanju David i njegov brat Dejan. Odmalena ih je učila da je ona najvažnija u njihovim životima i da nijedna devojka nije dovoljno dobra za njih. Često je isticala i da, ukoliko se ožene, David i Dejan supruge treba da dovedu u kuću u Veterniku i da svi žive zajedno", kaže izvor za "Kurir", i podseća na priču sa Dalilom i Dejanom.

Dalila i Dejan venčanje
Dalila i Dejan venčanje, Foto: Dejan Briza

"Isto je pokušala i sa Dejanom. Pokušavala je da ga razdvoji od Dalile, nije htela da im da plac da zidaju svoju kuću, pa su zato otišli. Oni su se venčali, sada su srećni i ništa im ne fali. Ta žena je spremna na sve da zadrži sinove za sebe, a pošto joj je jedan ipak umakao, drugom neće tako lako dozvoliti da ode. Njoj odgovara da Aleksandra i Magdalena žive kod nje, jer misli da tako može da prigrli sina nazad", kaže izvor i dodaje da ponašanje Subotićeve zapravo Biljanino delo.

"Svesna je da ukoliko on odluči da ostane sa Anom, Koraćeva neće želeti da živi u Veterniku. To joj ne ide u prilog. Biljana puni glavu Aleksandri i govori joj da je to sve igra, da David nije zaljubljen u Anu i da će se vratiti njima. Sandra joj veruje jer nema kud, a i njoj to odgovara jer je zaljubljena u Davida. Zato neće ni da ode iz kuće, iako je on tera. "

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Dragojevićevi prijatelji su stali uz njega:

"Imam stan u Beogradu i za početak će moći da otpočne zajednički život sa Anom tu. Već sam jednog druga izgubio - Dejana, jer živi daleko. Neću dozvoliti da zbog njene sebičnosti i drugi pati", kaže Davidov prijatelj, a Biljana se ovim povodom nije oglašavala.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi