Marija Kulić
Printscreen
Marija Kulić

Alo!/ Dejan Briza

Marija Kulić, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Bivša učesnica Zadruge, Marija Kulić ostavila je veliki pečat na sve one koji su pratili rijaliti program "Zadruga 2" .

Naime, Marija je majka kontroverzne učesnice Miljane Kulić, a svojim postupcima nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Poznata je kao neko ko bez ustručavanja iznosi svoje mišljenje. 

PROČITAJTE JOŠ:

Dok jedni Kulićku ne podržavaju u njenim postupcima, drugi je obožavaju! U Zadruzi su učesnici često komentarisali da Marija izgleda odlično za svoje godine, ali niko nije ni pomišljao koliko je bila lepa u mladosti.

Marija Kulić

printscreen

Marija Kulić, Foto: printscreen

Ona je jednom prilikom na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa mužem Sinišom Kulićem u kupaćem kostimu.

Miljković i Gastoz u klinču zbog Lune: Nadam se da je Gastoz razumeo moje reči!

AUTOR: Rijaliti/R.J. DATUM I VREME: 07.08.2019. 08:12 Javno prepucavanje zbog devojke! Foto: Printscreen Od kada se Luna Đogani smuvala sa Markom Miljkovićem između njega i Nenada Marinkovića Gastoza postoji neka netrpeljivost. Naime, nakon što je Luna priznala da je bila intimna sa Nenadom, mnogi su tada bili u šoku jer je ona do tada uvek navodila da je Gastoz jedan od njenih najboljih prijatelja.

- Muž i ja - napisala je tada Kulićeva ispod fotke.

Marija na slici ima nekoliko kilograma manje, a njeno zategnuto telo došlo je do izražaja u roze jednodelnom kupaćem kostimu. Fanovi Miljane i njene mame oduševljeni su njenim izgledom, pa su joj delili komplimente.

BONUS VIDEO:

Nadežda Biljić progovorila o Mikiju Đuričiću, ali i o ulasku u Zadrugu 3!