SVE SE MENJA NAKON OVOG IZBACIVANJA! Ovaj takmičar je ZAUVEK napustio Zadrugu, niko nije ni verovao da će doći do ovoga! (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić je ušao na velelepno imanje nadomak Beograda i to je bio znak da je došlo vreme da nominovani napuste zatvor i da počne igra za dupliranje glasova.

Zadruga 2
Foto: Screenshot Youtube

Ovnedeljni nominovan takmičar od strane zadrugara je David Dragojević, dok je najmanju podršku publike dobila Rebeka Popović.

 

Kada je došlo vreme da se odigra igra, takmičari Rebeka i David su se uputili kao ostalim zadrugarima i Ognjenu kako bi odigrali igru za opstanak u rijalitiju, a ista se sastojala iz izvlačenja igračke iz zamršene kutije. Ko uspe da izvuče više, odnosi pobedu. OVDE pročitajte koje jezive tvrdnje je Stanija iznela o Davidu! 

Zadruga 2
Foto: Screenshot Youtube

U igri je pobedila Rebeka, te su njoj duplirani glasovi. Nakon dupliranja glasova David je imao 51 posto glasova publike, dok je Rebeka dobila 49 procenata glasova vernih gledalaca, što znači da je takmičar koji je sinoć napustio "Zadrugu" upravo Rebeka.  

Ona se odmah pozdravila sa svojim cimerima i uputila se ka studiju Pink gde su je čekali novinari i naravno Dušica Jakovljević! OVDE pročitajte šta je David rekao o svom ocu! 

Rebeka
Foto: Screenshot Youtube

- Čekam te napolju, sve je okej, sve dobro - izjavila je Rebeka dok se pozdravljala sa Markom Petruševićem Petrućijem.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi