ZANEMELA KADA JE MIKI OTKRIO SVE! Ova zadrugarka je u vezi sa KRIMINALCEM?!

Pčelar iz Kupinova osuo paljbu.

Miki i Višnja
Miki i Višnja, Foto: Screenshoot Youtube

Miki Đuričić je odmah po izlasku Višnje Petrović iz Bele kuće, pre nedelju dana, prokomentarisao da je ona "folirant", a sinoć ju je prvi dočekao kada se vratila iz baraža.

 

Ubrzo je došlo je do žestokog sukoba Višnje i Mikija, jer je ona prenela Đuričiću da su ga gledaoci osudili zbog mnogih postupaka, a onda mu je rekla da u svađi koja je nastala neposredno pred "Zadruzoviziju 2" nije bio pravedan.

- Ti misliš da si najpametniji. Ti si mene toliko ispljuvao i onda izašao najsrdačnije da se pozdraviš sa mnom - rekla je Višnja.

 

- Ja nisam najpametniji, ja nisam go*no, ja nisam kvaran. Ja nisam znao da imaju kamere tamo kada sam imao seks sa Nadeždom. Ko je prvi prekinuo? Kasnije su tamo kamere ugrađene - rekao je Miki.

Potom je Miki provocirao Višnju što je svim zadrugarima prenela pozdrave od njima dragih ljudi i priznao joj da je shvatio da se njen momak bavi sumnjivim radnjama, što je još više razbuktalo njihovu svađu.

- Ti sebe ne vidiš. Dečko ti je kriminalac. To su krimi džimi priče. Višnja i njeno foliranje - pričao je besan Miki, a Višnja ovo nije želela da komentariše.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi