Ana Korać, Sanja Stanković, Mihajlo
Alo!
Ana Korać, Sanja Stanković, Mihajlo

Alo!

Ana Korać, Sanja Stanković, Mihajlo, Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

 

- Sanju i Anu je tadašnji makro D.M. prodao Mihajlu Maksimoviću za 6.000 evra, koje su obe nakon toga morale da odrade i vrate makrou ulaganje. Dogovorile su se sa Mihajlom da mu vrate kroz rad i da im odbija više novca nego što je ustaljena praksa.S obzirom na to da su se dogovorili o daljoj saradnji, Sanja i Ana su se dobro pokazale i dosta radile, rako da im nije trebalo puno vremena da odrade dug. Sanju su zbog toga navodno izbacili sa Policijske akademije koju je tada pohađali - navodi izvor za novine i dodaje... 

Podsećanja radi, Stankovićeva je jednom prilikom čak i priznala čime se bavi dok se svađala sa Zoricom Marković koja je tvrdila da joj je cena manja od 250 evra, što je starletu povredilo te je odala da je njena tarifa znatno veća.

Ana i Sanja

printscreen

Ana i Sanja , Foto: printscreen

 

Komentari (1)

Mirjana

28.05.2019 10:02

I Vi ovakve zalite i placete. Eto zene koje ste uz Sanju sta Vam jos treba da bi otvorile oci. A Vesna Stanojevic treba da odgovori zasto je odlucila da ovakvu brani pored toliko zrtava. Ovo je sve samo nije zrtva. Narode naivni koga Vi branite i hranite. Vi ste zrtve a ne ovaj otpad. Molim Vas da mi objavite komentar.