Aleksandra Subotić
Screenshoot Youtube
Aleksandra Subotić

printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

PROČITAJE JOŠ:

- Juče je trčala za mnom. Imamo različita mišljena, ja uradim neku glupost, ona teško shvati i onda to preraste u neku svađu. Drvo me pitalo šta mi je mama rekla. Meni ne treba mama da mi kaže šta da radim, ali nakon razgovora sa njom se osećam bolje. Zatvoren sam ovde, čudno sam se osećao - rekao je Dragojević.

Odmah se umešala u to i Ljuba koja je rekla da on pije i uporno radi ono što Aleksandri smeta.

- Ja sam više uradio za nju, nego što si ti ikada, nisi bila tu za nju. Nisi bila tu za nju nikad - vikao je David.

Aleksandra koja je ćutala, a onda se umešala.

- On je rekao da je kurva i da će tako zarađivati, toliko od tate. Ova mama je nudila stan, ali ti si imala preča posla - rekla je Ljuba.

- Priča da je želela da me vodi u Finsku, Švedsku je laž. Mi kada smo bile male, kada se posvađaš sa tatom, uvek je moju sestru uzimala za ruku, mene je ostaviljala, ja sam bila sama u Kaluđerici, uvek si nas tako delila. Tukli ste me, zato sam ovakva kakva sam.

- Ova mama je pričala kako sam ja divan, kako nikada neće naći dečka kao što sam ja. Onda se okrenula - rekao je Dragojević.

Potom su novinari tražili od Aleksandre da nastavi izlaganje.

- I jedno i drugo rade isto. Ona je meni zamerala na moru, kako joj dajem dete da bih mogla da se šminkam, kako gledam druge muškarce. Ona i Karađorđe menjaju ploču, kako njima odgovara. Oni vode rat preko mojih leđa, takmiče se ko je više pogrešio kao roditelj - rekla je Aleksandra.

Celu situaciju pogledajte na videu.

 

Komentari (2)

kaja

02.12.2018 10:09

da su te tukli ne bi bila takva....ccc

Marina

02.12.2018 19:54

Stvarno nije lako kada te mama blokira na svim društvenim mrežama... To se baš teško podnosi! Halo, prevaranti i neradnici, imate li vi nešto drastičnije i jače?