Stanija Dobrojević, Marko Marković
Screenshot Instagram
Stanija Dobrojević, Marko Marković

E-Stock/Momir Čubrilović

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

PROČITAJTE JOŠ:

Kako  saznajemo, bivši zadrugar krije burnu prošlost budući da je već u srednjoj školi imao problema sa laganjem i prevarama zbog čega je izopšten iz društva.

Kako naš izvor tvrdi, Marković je kao jako mlad želeo da bude popularan i činio sve da sebe predstavi kao nešto što nije.

- Marko je na samom početku srednje škole bio povučen dečko koji se ni sa kim nije družio. Oduvek je lepuškast i sviđao se devojčicama, ali nijedna muška ekipa ga nije htela u drušvu. Kada je prošlo godinu, dve odjednom je od stidljivog dečaka postao nadobudni hvalisavac. Pošto je tokom letnjih raspusta bio sa nekoliko lepih devojaka, istripovao je da je kralj Podgorice i da su svi ispod njega. Bahatio se i prema onima koji su bili retki sa kojima je bio dobar. Njegovo izigravanje šmekera zasmetalo je mnogima zbog čega su do detalja saznali priča izvor i navodi da je Marković posle srednje počeo da laže devojke i drugove o tome odakle je.

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Screenshot Instagram

Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: Screenshot Instagram

- O kakvom se kompleksašu radi postalo nam je jasno posle srednje škole. Često smo ga viđali po gradu sa nekim nazovi "ribama" i uvek bi gledao da privuče pažnju. Ubrzo je počeo da nosi "fejk" garderobu i da živi život koji ne postoji. Saznali smo da devojkama koje muva govori da živi u ogromnom stanu u centru Podgorice što nas je šokiralo jer je on iz malog mesta Daljam udaljenom pola sata od Pogorice. To mesto broji manje od 200 stanovnika i on se toga jako stideo. Nismo mogli da verujemo da je baš toliko dno dna da laže o tome da ima stan i o tome gde živi - kaže izvor i otkriva zbog čega je bivši zadrugar imao specifičan nadimak "zečja cava".

Mungos nasilno nasrnuo na Biljanu?! Izneti šokantni detalji porodice Dragojević! (VIDEO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 06.08.2019. 12:45 Otkriveno šta se dogodilo nakon skandaloznog uključenja u rijaliti Zadruga... Foto: Screenshoot Youtube Ljuba Pantović je sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" otkrila da zna da je Davidov očuh Mungos znao da fizički nasrne da svoju partnerku Biljanu Dragojević !

- Marko je jedan od onih tipova koji su jaki na priči i vole da glume muškarčine kada dođe do problema. On je konkretno najviše problema imao zbog muvanja tuđih devojaka, a kada bi ga neko upozorio da će mu polomiti sve kosti ako nastavi da bude bezobrazan, govorio bi da se ne plaši i da ih jedva čeka. Momenti kada bi došlo do toga da ga neko stvarno traži po gradu bili su najsmešniji. Bežao bi ili molio da ga ne diraju i izvinjavao se hiljadu puta, obećavajući da neće da se ponovi. Zvali smo ga "zečja cava" jer je brzo kao zec bežao od problema koje bi sam sebi napravio i to jer su ga privlačile zauzete devojke - kaže izvor koji Markovićevu vezu sa Stanijom smatra dobrom šalom.

Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram

- Veza Marka i Stanije toliko je smešna da niko od nas ne može da veruje da oni to predstavljaju kao pravu ljubav. Pa on nju laže da zarađuje od manekenstva i da se bavi privatnim biznisom koji je decenijama u porodici, a to zaista ne postoji. Ne bi se taj skidao go da ima neku lovu i ne bi bio sa Stanijom koja je devet godina starija da od toga nema koristi. I nije sramota što nema pare nego što laže da ih ima. On Staniji nije rekao odakle je u stvari, a ne nešto drugo. Verovatno joj priča da ima četiri stana i kuću na moru. Sreća je što njoj za samopouzdanje treba piletina, a njemu poznata starleta za marketing. Zato i traju malo duže od balona od sapunice - zaključuje izvor za VIP.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda

 

Komentari (2)

kolja

07.08.2019 09:58

bolji od balvana.

Stojko

09.08.2019 11:32

@kolja - Ona je neprimereno obućčena da onako šeta ulicom,umislila da je posebna,ili da se daje na izvolte kao one ispod plavog mosta, a on ima povijena ledja.