Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Luna je zaljubljena u Davida, to se vidi, rekla je osobi koja mi je prenela da joj se mnogo sviđa, ali da mora da izgura priču o Slobi, da ispadne žrtva pred nacijom, pa će onda da pokuša da ga osvoji. Nju ne zanima što je on sa Aleksandrom Subotić, čak ih i namerno hvali u lajvovima kako bi delovalo da je dobronamerna prema njima kao prijateljima. Ona samo čeka pogodan trenutak, a onda će Aleksandra postati nova Kija", kaže Darija i dodaje da je Luna na početku rijalitija bila zaljubljena u Vladimira Tomovića.

Aleksandra i David

Alo!/ Masanori Jošida

Aleksandra i David, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

"To je živa isitna, ja sam bila tu kada je Vlada pričao pojedinim zadrugaramima šta se dešava sa Lunom. Na početku rijalitija kada je pričala sa Vladom na doku, ona je njega zagrlila a dečko joj je u lice rekao: "Ne mogu da budem sa nekim ko još uvek nosi majicu bivšeg i spava u njoj." Ona mu je govorila: "Možemo da budemo rpiajtelji", tvrdi Darija.

Darija Stević

printscreen

Darija Stević, Foto: printscreen

Komentari (2)

mini

23.10.2018 07:51

Ostavite devojku vise na miru i ne lazite.Tajne planove imao je samo bracni par iz Zrenjanina da uniste Lunu i postanu preko nje poznati.Luna je divna devojka.

mini

23.10.2018 07:55

Darija je Kijin igrac.Ha,ha,ha...I ti bi Darija preko Lune marketing?Bas se Luna nekom poverila...devojka ne prica nista o tome ...NE LAZI DARIJA!