Voditeljke Parova
printscreen
Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

PROČITAJTE I:

 

U medijima se šuškalo ko bi mogao da postane žastitno lice nove sezone, kada je voditeljstvo u pitanju, te su nagađanja bila razna.

Portal „Alo.rs“ došao je do informacija koje otkrivaju voditeljski par osme sezone „Parova“!

- Produkcija je odlučila da zaista napravi nešto spektakularno. Shodno tome izabrali su da voditeljski par budu Vendi i Vojislav Šešelj. Poznato je u medijima da je između njih dvoje postojala ljubav, te je ovo sa sigurnošću odličan potez produkcije – rekao je dobro obavešten izvor za portal „Alo.rs“.

Vojislav Šešelj

Alo!/Dejan Briza

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Dejan Briza

Kako se navodi, njih dvoje bi u tandemu odlično funkcionisali. Oboje su poznati kao osobe koje dižu prašinu u javnosti, samim tim nema sumnje da će osvojiti televizijsku publiku svojom duhovitošću i neposrednosti.

Pored njih, „Parove 8“ vodiće dobro poznata voditeljka Anđela Lakićević, koja je kao voditeljka i nosilac čitavog projekta. Njoj će se od ove sezone po prvi put pridužiti Jelena Maćić. Ona je poznata kao kontroverzna šminkerka, koja svojim stavovima ne ostavlja nikog ravnodušnim.

PREPORUČUJEMO I:

 

Iako je Maćićeva dugo bila protiv rijalitija, odlučila je da za pozamašnu sumu od 5.000 evra stane pred kamere rijalitija i zavrti igru kao voditeljka „Parova 8“!

Anđela Lakićević

printscreen

Anđela Lakićević, Foto: printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

EKSKLUZIVNO Otkrivamo ko ulazi u “Parove 8”, šok!