David i Biljana
printscreen
David i Biljana

printscreen

David i Biljana , Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Ona ne krije da o Ani Korać nema lepo mišljenje.

- Nemam lepo mišljenje o Ani, a pogotovo mi para uši njena rečenica: 'Šta će ona u tvojoj kući, kao da smo nas troje u vezi?'. Pa, izvini, devojko, ko je u čiju vezu upao?! Ti u Davidovu i Aleksandrinu, ili Aleksandra u vašu? To mi je toliko iritantno da eksplodiram kada se setim. Ne dopada mi se, ali to je njegov izbor, on će uraditi ono šta on hoće, ja nisam neko ko će njemu birati - ispričala je Biljana, koja se tokom Aleksandrinog boravka u rijalitiju brinula o njenoj ćerki Magdaleni.

Razdvojenost od devojčice za koj use sada vezala više nego ikada teško joj pada.

PREPORUČUJEMO I:

- Magdalena je jako slatka i dobra devojčica. Prazni su mi dani sada, ja se nadam da to neće tako dugo trajati. Nismo je ispisali iz vrtića, napravili smo neku pauzu da vidimo šta će biti dalje. Ona je rekla da ide u Kaluđericu, pet dana da će biti. Upravo sada rade neko porodično stablo u vrtiću i ona crta mamu, dedu, i mene je negde uglavila... - objasnila je Davidova majka.

Ona, inače, smatra da je Ljuba Pantović sve vreme imala za cilj to da razdvoji Subotićevu i njenog sina.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

- Ja bih toliko toga njemu rekla, prvo bih ga strašno izgrdila zbog nekih stvari koje je uradio. Mene je stavio u najveći problem. On što priča da se njihova veza ljuljala napolju... Zašto si prijavio Magdalenu i Aleksandru na adresu pre ulaska u Zadrugu? Zašto si dozvolio da se dete upiše u vrtić, da ga ja vodim, da se ja vežem za dete? I onda, jednog momenta kad ti kažu Mića, Miki i Ana da izbaciš Aleksandru i dete iz kuće, šta? Je l' treba on da uzme čarobni štapić, a ja da otvorim vrata i kažem da izađe?! Ja to ne mogu! Prvo ću ga nagrditi zbog toga najstrašnije - zaključuje ona.

Komentari (1)

Goran

27.02.2019 17:38

Biljana nije trebala da se upliće. Izgubiče i drugog sina.