Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Sinoć je velelepno imanje nadomak Beograda napustio Rade Vasić, koji je za ovonedeljnog vođu postavio svoju suprugu Radu Vasić.

Kao što ste već navikli, Veliki šef ponedeljkom uvek pošalje pismo kojim odredi koji zadrugari će ići u kupovinu i nabaviti namirnice za sve svoje cimere. Tako je bilo i danas, a Rada je bila pomalo zbunjena dok je čitala pismo.

- Dragi zadrugari, danas će sa vođom u kupovinu ići: Snežana, MS Damiro, Miljana i Dorotea. Spremite se i krenite u kupovinu - pisalo je u pismu.

Zadrugari su u panici počeli da daju svoje spiskove i novac, a u toku dogovaranja dogodilo se i par nesuglasica.

Najveću paniku digla je Nadežda Biljić koja nije uspela da odabranim zadrugarima dostavi svoj spisak.

Pročitajte još:

 Srećom, kasnije je veliki šef bio dobre volje, pa je posle neprestanih molbi zadrugara otvorio fast fud restoranu kom radi Miki Đuričić.

Naime, zadrugari su se celog jutra žalili da su gladni i da su sve zalihe hrane potrošili, a s obzirom na to da je tek danas rapodeljen budžet i da su odabrani učesnici otišli u nabavku, ostatak Bele kuće nije ni doručkovao.

Iz tog razloga, Veliki šef je poslao pismo zadrugarima, kojim ih je obavestio da je restoran kod Đuričića otvoren.

- Dragi zadrugari, upravo je otvoren fast fud, ko želi može odmah tamo otići čamcem - pisalo je u pismu koje je ovog puta pročitala Zorica Marković jer je vođa, Rada Vasić, u kupovini.

Učesnici su odmah potrčali ka čamcima, a najbrža je bila Aleksandra Subotić koja je stigla prva i odmah dobila svoju pljeskavicu.