"DOVODI LJUDE KUĆI" Ona zna da se Ana Korać bavi prostitucijom, a sada je i javno progovorila o tome! Iznela sočne detalje! (VIDEO)

Odlučila da progovori!

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: printscreen

Marija Kulić pozvana je od strane Drveta mudrosti u vrt kako bi ispričala sve ono što joj leži na duši.

 

One nije imala lepe reči za Miću i Anu Korać, a na Staniju je slaba jer kako ona kaže, ona nema oca.

- Razočarao me Mića, onaj način kako je govorio. Strašno! Staniju kanali, a Anu Korać ne dira, uopšte je ne komentariše. Osetljiva sam prema devojkama koje nemaju oca. Kreten je, baš me razočarao. Anu ne dira uopšte, a šta je sve uradila... Još dok je bila Aleksandra ovde ona je pikirala Davida. Prošle godine brani brak, a ove godine? Strašno! Brani je jer se Mića druži sa tim ljudima sa kojima ona ide. Sad sigurno ima veću cenu sigurno. Nervira me što krije sve to, pravi se luda. Ona je sponzoruša, druži se sa tim Mićinim prijateljima. Pravi nas sve budalama. Đubre jedno matoro, pokvareno - komentarisala je Marija.

Ana i David
Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

Ona je takođe prokomentarisala da sumja da se Ana Korać bavi prostitucijom.

- Krije da se ne bi verovalo u to. Mina je rekla čime se bavi. Devojka ne studira, ne živi sa roditeljima, još živi sa njom. Ma, 'ajde da se ne pravimo ludi! Dovode ljude po stanovima. Videli smo i po snimku onom u uspomena Mine kad su prikazivali. Ništa mi se to ne sviđa. Sve glume. David je folirant. On je srednji sloj ljudi, željan slave i popularnosti - rekla je o Ani i Davidu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi