Aleksandra Subotić
Alo!/Masanori Josida
Aleksandra Subotić

Alo!/Masanori Josida

Aleksandra Subotić, Foto: Alo!/Masanori Josida

Tokom pitanja novinara Aleksandru su zamolili da prokomentariše spekulacije o tome da li je njen David homoseksualac. Subotićeva je rekla da se sama uverila da je njen dečko heteroseksualac, te da uživa u odnosima s njim.

Na konstataciju novinara da priče o Davidovom seksualnom opredeljenju najviše plasira Aleksandrina majka Ljuba Pantović, Subotićeva je, vidno iznervirana, oplela po majci.

Pročitajte još:

 

- Moja majka pati da uđe u ovaj rijaliti, očito ima mentalnih problema. Ja ne znam više šta da radim sa tom ženom. Čestitka koju sam dobila za rođendan je užasna. Lepo je ona to napisala, ali je dvosmislena. Napisala je kako on mene vuče na dno, kako bih ja isplivala na vrh da sam sama, kako ne zna šta se dešava sa mnom. Pisala je da moja sestra dobro, a ona ni ne priča sa njom. To me je uzrujalo. To što ona radi je odvratno i pogano - rekla je Aleksandra.

- Ne želim da je pljujem, ne želim da govorim ružne reči, ali mislim o njoj ružno i ne želim je u svojoj okolini i blizini. Kada bi ovde ušla ne bih reč jednu progovorila sa njom, ne bih joj se obradtila i da joj treba nešto ne bih joj dala. Sa Davidom nikada nije imala konflikt, ne postoji ništa što ona bi ona njemu mogla da zameri. Davida možeš na hleb da mažeš, poštuje me i čuva moje dete, brine o svemu, a ona ga pljuje i gazi zarad sebe i svojih ličnih interesa. Ne želim više da pričam o njoj, ona je za mene davno pokopana priča. Da želi neki kontakt sa mnom imala bi ga napolju, ne bi čekala da uđem u rijaliti - završila je Aleksandra.

 

 

Komentari (2)

lili

21.10.2018 19:33

Ne daj Bože nikome...Obe su iste...ma "ne pada iver daleko od klade".

mie

21.10.2018 19:58

Da je pametna udala bi se za nekog razvedenog ko ima dete i rodola jos dvoje... Nece muskarci koji nemaju dece biti sa nekom zenom koja ih ima! Majka joj nista kriva nije,ona joj pomaze!