Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Producent i muzičar Mirko Gavrić je večeras ušao u rijaliti "Zadruga", a pred ulazak na imanje otkrio nam je šta mu je rekla Ceca Ražnatović i kako će se ponašati prema Luni.

"Što se Lune tiče, ona za razliku od mene je i te kako iskusnija i zna šta je ovaj šou. Ja nemam pojma ljudi, ja prvi put izlazim, može da se desi da ja posle 2 sata kažem "Ćao ljudi, ovo je sve bila šala"", rekao je.

Ako poželi da izađe moraće produkciji da plati 50.000 evra, ali Mirko se ni toga ne plaši.

"Ako radim sa najvećom zvezdom na Balkanu i najboljom mediskom kućom Pink onda budite sigurni da imam movac i da platim sebi penale.", rekao je on.

Mirko Gavrić sa devojkom

Printscreen

Mirko Gavrić sa devojkom, Foto: Printscreen

Gavrić je otkrio i šta mu je prijateljica Ceca Ražnatović rekla pred ulazak u rijaliti.

"Imali smo koncert pre dva dana zajedno, poželela mi je sreću i samo je rekla "budi to što jesi jer takav kakav jesi ti si zaista najbolji. Potrudi se da pokažeš ljudima šta znači biti elokvetan, šta znači biti tolerantan i šta znači biti dobar čovek. Ja inače oko sebe imam mnogo prijatelja iz sveta šou biznisa i zaista me svi vole, a najviše iz razloga što znaju da sam kvalitetan i profesionalan čovek i da sam, naravno, za svoje prijatelje uvek tu, pa samim tim naravno da ću biti i uz Lunu ali kad ne bude u pravu, opet ću kao prijatelj da joj kažem "Nisi u pravu", zaključio je Mirko.