BUKTI RAT Oglasila se žena kojoj je Dragana Mitar rasturila brak sa Sinišom: Kroz zube joj poslala oštru poruku, zadrugarka će eksplodirati od BESA!

Skandalozne izjave

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Učesnica rijalitija ''Zadruga 2'' Dragana Mitar svojim ljubavnim životom zaintrigirala je domaću javnost, a poznato je da je ona u život svog sadašnjeg supruga Siniše Dragutinovića ušetala dok je on bio u braku sa svojom tadašnjom suprugom Danijelom Đuković. Modelsica je uspela da se izbori sa svoje mesto u Sinišinom srcu, te je on čak odlučio da ostavi ženu i dvoje dece i da se razvede zbog nje, a kasnije je Draganu i oženio.

Dragana je u više navrata u rijalitiju spomenula bivšu suprugu svog muža pod šifrom "dalmatinac", poistovetivši je čak sa Kruelom de Vil, a tom prilikom je o njoj otkrila da je nakon razvoda Siniši pravila probleme.

"U početku je ta žena ludela, ali je posle shvatila da ne može ništa tu više da se uradi. Ona je bila loš čovek, ucenjivala ga je. Tražila mu je auto, pa onda ga zaj*bava. On da alimentaciju, pa mu traži previše. On se onda iznervira pa joj ne da uopšte, pa ga ona ogovara. Šalje mu poruke kako "pljuje" njegove pare", rekla je Dragana Mitar o Sinišinoj bivšoj ženi nedavno u "Zadruzi 2".

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Da su Dragana i Siniša u zategnutim odnosima sa Danijelom, jasno je kao dan, a sada je drugu stranu priče iznela i žena kojoj je Modelsica rasturila brak.

"Odakle vam moj broj telefona? Zamolila bih vas da me ne zovete, ne želim nikakve veze da ima sa tim. Ne želim da se spominje moje ime i porodica, da ne bih preduzimala neke zakonske mere. To što me ta persona spominje mene apsolutno ne interesuje, niti želim da budem deo toga. Zaboravite ne mene i moj broj telefona, na moju decu i moju porodicu. Život te persone koja mene spominje mene apsolutno ne interesuje. To me uopšte ne zanima. Ne pada mi na pamet niti nju da tužim jer me spominje, niti bilo kakve izjave da dajem o njoj", rekla je Danijela Đuković kroz zube za Pink.rs, a na osnovu ovoga može se zaključiti da Sinišina prva žena ne može Dragani čak ni ime da izgovori, pa ju je sve vreme oslovljavala sa "ta persona".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi