Vladimir Tomović
Screenshoot Youtube
Vladimir Tomović

Screenshoot Youtube

Vladimir Tomović, Foto: Screenshoot Youtube

Vladimir Tomović je juče popodne diskvalifikovan iz Zadruge zbog toga što je udario Aleksandru Subotić, koja je njega prva ošamarila.

Od juče je Tomović nedostupan za pripadnike sedme sile, ali se na Instagramu nekoliko puta oglašavao. Upravo sada Vladimir se uključio "lajv" na svom Instagramu gde odgovara na pitanja svojih pratilaca, a ono što sve najviše zanima jeste informacija da li bi se vratio u rijaliti, ukoliko bi mu se pružila prilika.

PROČITAJTE JOŠ:

On je otkrio da "nema šanse da se vrati", a kako se njegova rijaliti devojka Stanija Dobrojević juče nadala da će Vlada ipak ušetati u Belu kuću, sigurno je da će joj teško pasti kada shvati da se to neće desiti, pa možda poteče i neka suza.

Nakon toga, Vladimir je upitan šta će biti sa njegovom i Stanijinom vezom, a on je sve iznenadio odgovorom:

"Stanija će pobediti u Zadruzi, izaći će odatle i otići u Ameriku, a mene će šutnuti u d*pe", rekao je on uz osmeh, i dodao da je voli.

Komentari (6)

Nele

06.10.2018 19:37

Pobeditii nece siguran budi, a da CE oticu u Ameriku i sutnuti te u dupe budi siguran! Stanija je to.coce! Kvarna do bola!

Mari

07.10.2018 11:16

@Nele - Zna se ko ce pobediti.

istina ili laž

07.10.2018 11:25

@Nele - KAKO ĆE DAE VRATI U aMERIKU,KADA JE PROTERANA IZ TE ZEMJE PRED ULAZAK U zADRUGUNAKON PLAĆANJAOGROMNEKAZNE. tO SU OBJAVILI MEDIJI,JER JE RDILA U KAZINU KAO ANIMIR DAMA BEZ DOZVOLE ZA RAD????????????????????????

djedo

06.10.2018 19:47

doslo mu iz dupeta u glavu

Sasa

07.10.2018 07:50

Selektivna borba protiv nasilja, isteran jedan nasilnik, a aleksandra glavni akter i sam nasilnik ostavljen da bi narod shvatio da se vi i ne borite protiv nasilja,, pa nije nasilje samo onog ko je fizicki jaci.. I aleksandra je udarala, gazila i gej david je fizicki nasrtao,.. I oni sada nevinasca.. SRAMOTA za vas...

Mila

07.10.2018 16:56

Selektivni arsini. Aleksandra je zena koja izaziva i trazi nasilje...Vec vidjeno..Manipulator...Vratite Vladu ili izbacite i Aleksandru kao primer zenama koje izazivaju muskarce da snose posledice podjednako.