Zadruga
Promo
Rijaliti Zadruga

Promo

Foto: Promo

Za potrebe druge sezone rijalitija "Zadruga", Željko Mitrović izgradio je impresivni grad u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima. I dok je milionski auditorijum upoznat sa time kako izgleda sam kompleks 'Zadruge', retko ko je imao priliku da se upozna sa tim kako izgleda režija najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Da njegovi pratioci ne bi ostali uskraćeni za ovaj doživljaj, Željko je na svom Instagram profilu objavio video upravo iz režije. On je sa suprugom Milicom Mitrović juče posetio Pinkove filmske studije i sa svojim pratiocima podelio kako izgleda "master control" rijalitija "Zadruga".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jun 3, 2019 at 10:36am PDT

 

Upravo zahvaljujući zaposlenima u režiji, čiji posao nije nimalo lak, gledaoci vide sve situacije i upoznati su sa svim dešavanjima u "Zadruzi".

- Obišao "master control" u Šimanovcima odakle se upravlja sudbnama učesnika "Zadruge"! - napisao je Željko uz video.

"Svaka čast.. Osmislio si nešto što niko nije i neće moći da napravi za narednih sto godina", samo je jedan od mnogobrojnih komentara oduševljenih pratilaca. Osim režije "Zadruge", Željko je u sledećem videu pokazao i kako izgleda filmski grad i eksterijer serije "Crveni mesec", najzahtevnijeg Pinkovog projekta.

- Obišao sve radove u našem filmskom gradu u Šimanovcima za predstojeću jesenju sezonu, ni ova dosadna kišica nas nije sprečila da sve stignemo na vreme! - pohvalio se Željko pratiocima.

Nema sumnje da nas na ružičastoj televiziji očekuje uzbudljiva jesen, posebno ako se uzme u obzir da će TV Pink u septembru proslaviti 25 godina postojanja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jun 3, 2019 at 11:28am PDT