Kristijan i Stanija
screenshot
Kristijan i Stanija

screenshot

Kristijan i Stanija, Foto: screenshot

Stanija Dobrojević, pobednica rijalitija "Farma" ušla je kao jedan od najvećih favorita za osvajanje glave titule u rijalitiju "Zadruga 2". Pored Lune koja je gledaocima ovog popularnog rijalitija dobro poznata, i Stanija ima svoju armiju fanova koji su je na Farmi verno vodili do pobede.

Ipak, kada je rijaliti završen, svi se sećaju drame oko podele nagrade koju je imala sa Kristijanom Golubovićem, koji je pobegao iz rijalitija, a na kraju insistirao od Stanije da ispoštuje navodni dogovor koji ima sa njim te da mu da polovinu nagrade.

Stanija i Kristijan

Jutjub printskrin

Stanija i Kristijan, Foto: Jutjub printskrin

Danas, Stanija je progovorila o pozadini te priča, i gotovo osula paljbu po Goluboviću koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne. Ona je otkrila, da je sve to uradila iz straha, te da je skupo platila prijateljstvo sa čovekom takvog kova.

- Uradila sam to zbog svog mira. Ne želim da se petljam sa takvim ljudima. Svi su očekivali da ja njega prijavim za iznudu novca, ali ja to nisam uradila zbog svoje bezbednosti, jer je trebalo da idem u Ameriku - ispričala je Stanija Miljani.

Komentari (2)

Mita

10.09.2018 10:03

Samo je zaboravila da je Kristijan bio oženjen i da se valjala sa njim u senu. da nije bilo Kristijana nikada ne bi dobila krunu.To je bio njihov dogovor. On je angažovao sve svoje fanove kada je pre nje izašao da je glasaju i na kraju da podele lovu. pa se ona predomislila kada je izašla...Stanija je cirkus...Svim pričaju onoj što njima odgovara....ali smomi sve gledalii čuli....

TANJA

10.09.2018 10:42

Sta kaze"ne volim da se petljam sa takvim ljudima".A u rijalitiju,nije se odvajala od njega.Petljala se zestoko.Sta ona ima da pokaze vise po tim rijalitijima.Zasto je organizatori uopste zovu,kad je zena pokazala sve?I svoje golo telo i nivo inteligencije i da je izrazito ruzna bez sminke.