Luna ponovo plače
Youtube Printskrin
Luna ponovo plače

Youtube Printskrin

Luna ponovo plače, Foto: Youtube Printskrin

Luna Đogani obeležila je prvu sezonu rijalitija "Zadruga", a sada se ponovo našla u drugoj sezoni ovog rijalitija. Javnost je bila upoznata sa njenim lošim psihičkim stanjem nakon što je napustila rijaliti kao drugoplasirana i raskinula sa tada još uvek oženjenim dečkom Slobom Radanovićem, ali niko nije znao koliko je njena situacija bila teška.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna je sada odlučila da progovori i o tome, pa je otkrila do sada nepoznate detalje.

- Ja pijem antidepresive već dva meseca. Otkad sam izasla iz "Zadruge" bila sam jako loše. Prošla sam najgore od svih, psihički. Došla sam do toga da nisam mogla da razmišljam - započela je Luna Đogani priču u rijalitiju, pa nastavila:

- Došla sam kući, nisam mogla da spavam, bežala sam od ljudi, bežala sam od mame. Htela sam samo da sedim i plačem.

Luna je nedavno pričala javno da joj je bilo jako teško nakon "Zadruge 1", ali ove detalje nije iznosila, do danas.

- Jednom sam u sred noći počela da vrištim bez razloga, tražeći da ne kažem koga. Našla sam dobrog psihijatra. On mi je dao da pijem te lekove, svako jutro po jednu. Kad sam počela da pijem nisam videla razliku, ali sam posle 12 dana osetila da se osećam bolje i da imam energije. I rekao mi je da mi se može desiti neka promena, da jedem, da dobijem bubuljice... I to mi se sad desilo, jedem mnogo i osulo mi se lice - zaključila je ćerka Anabele Atijas.

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Komentari (8)

Beba

11.09.2018 20:19

Luna, neces izazvati sazaljenje! Nece te spasti ni Mirko Gavric, ni brat Adam, ni Suzana Perovic a ni Miki Djuricic koji ti na mudar nacin dostavlja informacije iz spoljnog sveta! Na terapiji si zato sto jos nisi shvatila da to sto je bilo izmedju tebe i Slobe (tada)ozenjenog coveka je bila samoTRENUTNA ZALJUBLJENOST I STRAST. Jer da je bila ljubav to bi trajalo bar dve tri godine. S druge strane non stop ogovaras Kiju a Kija nije ucesnik Zadruge 2 . Samu sebe zakopavas mozda nesvesno.

vuka

11.09.2018 20:27

luno seksaj se nece biti bubuljica.

HARIZMA

11.09.2018 20:28

Luna bi htela sazaljenje.. . Lepuskasta je ali ne harizmaticna ne ume obrazovano da komunicira. Pa Kija je bila PREPREPREharizmaticna, zanimljiva u komunikacijama itd. Ovde nekako- sve na silu bi da spasu Lunu ali mi gledaoci vidimo da je malo priglupa. Pa jer TV Pink Crveni krst pa ubacuju ljude koji su na jakim antidepresivima. A sta ako joj ne dostave lekove? Pa izbosce nozem nekoga! Secate li se kako je Lunin otac hteo Sasku Karan na Farmi da prekolje sekirom te su Sasku u zadnji cas spasil

Sanja

11.09.2018 20:38

Slusam i ne verujem sta cujem. Svi su drugi krivi osim nje, jadan taj psihijatar ako uopste postoji. Roditelji su od nje ovo napravili, kompleks velicine bez pokrica.

Ljubljana

11.09.2018 21:17

Jao FOLIRANTU ko te nezna skupo bi te platio,pa osuto lice imaš od kad si došla u zadrugu 1

??????

11.09.2018 21:32

Pa sto nije ostala napolju da se leci , i pod kontrolom psihijatra ? Ali , maloj kao i ostalima u rijalitiju , slatke su pare, dobijene bez umnog rada i bez obrazovanja. Zna se u kojim stanjima se bubuljice pojavljuju na licu.

mira

11.09.2018 21:41

što je tražila to je dobila

Marinela

11.09.2018 23:30

Na koga li je luda, na mamu ili na tatu? Posle Zadruge2, direktno u Lazu... Stalno im malo para, sve će da urade zarad keša, takvi su...