Nadežda Biljić
Screenshot Youtube
Nadežda Biljić

Printscreen

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

Trudna pevačica Nadežda Biljić za hleb zarađuje pevajući po gej klubovima, saznaje „Alo!“. Naime, ona je viđena u prestoničkom klubu kako peva Cecine pesme, dok se oko nje žene ljube sa ženama, a muškarci s muškarcima.

- Nadežda je svakog vikenda u gej klubu u Beogradu. Najčešće peva dok sedi na barskoj stolici, a pripadnici LGBT populacije joj poručuju pesme od Cece, Brene i mnogih drugih… - ispričao je za „Alo!“ izvor s lica mesta, koji nam je objasnio da Biljićeva u klub uvek dođe s prijateljima s kojima se provodi do ranih jutarnjih sati.

- Retko stoji, pošto je u drugom stanju. Uglavnom sedi dok peva, ali njoj to ne predstavlja problem zato što je vrhunska pevačica - završio je naš izvor.

Pevačica nije negirala da voli da zabavlja pripadnike gej populacije jer, kako kaže, većina njenih prijatelja su gej orijentacije.

Toma i ja ćemo biti odlični roditelji

Nadežda kaže da se konačno čula s Tomom Panićem, s kojim čeka dete. Dogovorili su se da se vide i o svemu porazgovaraju u četiri oka, a ona je ubeđena da će se pomiriti i dete odgajati u paru. - Sve je okej između nas. Razgovarali smo kao razumni i odgovorni ljudi. Bićemo mi odlični roditelji, ubeđena sam. Trebalo bi da se vidimo večeras i o svemu lepo i natenane porazgovaramo, a ja jedva čekam da sve opet bude kao pre - iskrena je Nadežda za „Alo!“.

- Poznato je da se ja družim s gejevima i da izlazim po gej klubovima. Tamo je atmosfera uvek fenomenalna i sjajno se provedem, pa sam spojila lepo i korisno - kaže za „Alo!“ Nadežda. Kako nam je objasnila, do angažmana je došlo tako što je od kolega otela mikrofon i otpevala nekoliko pesama, pa ju je gazda kluba čuo i oduševio se.

- Kada god privatno izađem u neki klub, ukoliko je tu bend, ja uzmem mikrofon i otpevam nekoliko pesama. Nekad to učinim sama, nekad na nagovor prijatelja sa kojima sam, ali nikad se nije desilo da ne zapevam - kaže ona i dodaje:

- Volim svoj posao i ne pravim razliku kada se radi o publici. Pevam svima koji vole moju muziku i tako će biti zauvek - kaže Nadežda za „Alo!“. 

 BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

Jelena Krunić jecala u suzama kada je čula ovo! Potpuno se slomila

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 12:34 Boli je... Jelena Krunić, Foto: Screenshot Youtube Sinoć je "Zadruzi" bila organizovana žurka povodom 25. godišnjice postojanja televizije Pink. DJ je puštao brojne pesme, a jedna je naročito pogodila Jelenu Krunić, a reč je o numeri "Maskenbal" Adila Maskutovića, zbog koje je ona lila gorke suze.

 

Komentari (1)

mish

20.09.2019 13:32

Pa sta? Pa nece valjda drugi da joj zaradjuje za njeno dete?!?