Benjamin Spahović
Printscreen
Benjamin Spahović

E-stock/ Miloš Rafailović

Benjamin Spahović, Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

To se nimalo nije dopalo njenoj mami Renati. Ona za „Alo!“ kaže da rijaliti program „Parovi“ prati kada god ima vremena, ali da u „zetovljeve“ priče o velikoj ljubavi i emocijama ne veruje.

Pročitajte još:

 

 

 

- Kad god stignem, pratim šta se dešava. Sve to tamo je za mene velika smehoteka i to je prvi moj utisak svaki put kada vidim šta rade. Ne shvatam ozbiljno ništa što se događa među tim ljudima. Moja ćerka mora sebi da odgovori na određena pitanja, meni ne mora ništa - kaže gospođa Vagić i ističe da se ne plaši Benjaminovog obećanja da će njenoj ćerki do kraja rijalitija napraviti dete.

Ilijana Vagić

Printscreen Youtube

Ilijana Vagić, Foto: Printscreen Youtube

- Sve mi je to smešno, a što se te priče o bebi tiče, za mene su to takođe gluposti. Ilijana mora da vidi šta će i kako će. Nisu to stvari sa kojima se treba šaliti i ne mislim da bi to moglo da se dogodi. Taj dečko nije za nju - kaže Renata i dodaje da nema govora o njegovoj iskrenoj ljubavi.

Benjamin: Napraviću Ilijani dete

Benjamina Spahovića je razočaralo to što njegova cimerka Milica nije zatrudnela nakon seksa koji su pre nešto manje od mesec dana imali, a potom je objasnio da bi želeo da do kraja rijalitija dete napravi Ilijani, sa kojom se u toku noći pomirio. - Rešio sam da do kraja rijalitija napravim dete, e, sad, da li će to biti Ilijana, prema kojoj stvarno gajim iskrene emocije, ili neka druga devojka, videćemo. Svakako bih voleo da to bude ona jer je stvarno volim. Jedno vam obećavam, nova rijaliti beba stiže i biću otac po drugi put. Duga je sezona, ima vremena da ostane u drugom stanju, ako ne ona, onda neka druga, jer ja želim dete, decu volim i hoću ih što više - rekao je Spahović.

- Iako je Benjamin poručio da samo prema Ilijani gaji prave emocije i da sa njom misli ozbiljno, mogu da kažem da on ne razmišlja emocijama, već isključivo onim ispod pojasa. To vam je tako i zbog toga ne bih dalje pričala ni o čemu što se tiče njih dvoje - iskrena je Ilijanina majka.
Šta tačno misli o svom „zetu“, rekla nam je kao iz topa:

 

- Nedavno sam razgovarala sa jednom prijateljicom o Ilijani i njemu i umesto „mlad momak“ za Benjamina rekla „mlad majmun“. Inače bih vam rekla da sam napravila lapsus, ali iza tog lapsusa krije se moje mišljenje kako o njemu, tako o celom odnosu koji ima sa mojom ćerkom - zaključila je Renata za „Alo!“.