Dorotea
Printscreen: Youtube
Dorotea

Printscreen: Youtube

Dorotea, Foto: Printscreen: Youtube

Sporni snimak Dorotee Jovanović na kome ona provokativno igra u klubu samo u donjem vešu i mrežastom kostimu, dok je gosti udaraju po zadnjici, njenoj majci zadao je glavobolje. Ona tvrdi da je reč o fotomontaži i da na pomenutom snimku nije njena ćerka.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

"Očajna sam, sve mi je gore. Neko je toliko pakostan da hoće Doroteu da uništi pričama o njoj koje izmišlja. Sumnjam da je u pitanju montaža fotografija i snimaka jer kažu da je snimak nastao pred "Zadrugu", a Dorotea je ovakvu kosu imala pre mnogo godina. Ne slažu se ni fotografije i tekst. Ona je navodno došla u klub u čizmama preko kolena, pa se izula, a na snimku je devojka u poludubokim čizmicama. Fotografije se lako montiraju, a za snimke ne znam kako to rade. Dođe mi da se ubijem i ne podnosim svu ovu golgotu i sramotu", rekla je Dragana, majka Dorotee Jovanović. 

Dragana tvrdi i da joj nije poznato da je njena ćerka bilo kada izašla u klub u takvom izdanju.

Dorotea Jovanović

Alo!/Dejan Briza

Dorotea Jovanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

"Ja ovo ne znam šta je. Celo okruženje i to malo prijatelja koje ima znaju je skroz drugačiju, kao skromnu i odmerenu devojku", ističe Dragana. Majka rijaliti učesnice sebi postavlja bezbroj pitanja, a muči je pomisao da bi još nešto šokantno moglo da bude objavljeno o njenoj naslednici.

"Ne znam hoću li preživeti užas, jednostavno toliku cenu ćerkine popularnosti ne mogu da platim. Teskoba i nemir me opsedaju od tekstova objavljenih o mojoj bolesti. Moje zdravlje jeste narušeno i na žalost jesam u takvom stanju ostala sama sa Doroteom, ali ne volim i ne želim da budem predmet sažaljenja i neko koga će publika žaliti zbog toga i Dorotei davati glasove zbog mene. Njoj je bila ideja da preko Leona promoviše kreacije za male i srednje kučiće, ali kako zbog bolesti ljubimac nije ušao, ona je po meni tamo besciljno. Kad bi Dorotea znala kako mi je verujem da bi odmah izašla iz rijalitija", rekla je Dragana, na koju ćerka mnogo liči. Ona nam je otkrila da ćerki jedino zamera svađe u rijalitiju.

Dorotea Jovanović

Printscreen

Dorotea Jovanović, Foto: Printscreen

Dragana je inače lošeg opšteg zdravstvenog stanja jer već deset godina živi sa teškim oboljenjem, multiplasklerozom, a Dorotea je u rijaliti jedva ušla zbog činjenice da će tada njena majka ostati prepuštena sama sebi. Međutim, glad za slavom i novcem su prevagnuli i sada posle svega, očekujemo još pikanterija iz mladog života najlepše zadrugarke.