Zadruga
printscreen
Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

U toku današnjeg dana, Veliki šef je iznenadio okupljene "Zadrugare" i otvorio im trafiku na kojoj su zadrugari mogli da kupuju poklone za svoje ukućane, ali i za svoje najmilije.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Jovana je došla do sobe za rehabilitaciju gde borave Miki i Suzana kako bi uzela poklon koji joj je Đuričić kupio. Uzgred je saznala da nisu spavali celu noć, što ju je navelo da razmišlja da su se krili od ostalih zadrugara. Ona je dala svoj blagoslov i uverila ih da ostali cimeri nemaju ništa protiv da oni ozvaniče svoju vezu.

 

- Vaša ljubav, nijednu osudu nema, veruj mi. Veruj mi! Znaš ono kao, matora žena, udata, sramota je... - rekla je Matora.

- Naša ljubav je platonska - dobacio je Miki.

- Znam ja to, ne razmišljam o tome uopšte. - rekla je kratko Suzana.

Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

Nakon što im je Matora rekla da imaju blagoslov od svih zadrugara, ušao je Bora Santana koji je tražio Jovanu po imanju kako bi joj dao poklon za Novu godinu. Kupio joj je drvenog Deda Mraza što je Jovanu asociralo na vibrator pa mu se zahvalila, a Suzana i Miki su shvatili o čemu je reč s obzirom da Jovana vrlo često kuka kako joj fali Sanja i da je željna sek*ualnih odnosa.

- U taman! - vikala je Jovana kad je videla svoj poklon i time nasmejala gledaoce kraj malih ekrana zbog svoje reakcije na Borin znak pažnje.