NE MOŽE DA VERUJE DA JE TO URADILA! Nakon što su Davida optužili da je LAGAO, oglasila se njegova majka! Razočarana je u Aleksandru!

Ulazak Aleksandre Subotić u „Zadrugu“ šokirao je kako publiku, tako i učesnike rijalitija, a jedna od onih koji su najviše strepeli kakav će odnos Subotićeva imati s Davidom Dragojevićem je njegova mama Biljana.

Biljana Dragojević
Biljana Dragojević, Foto: printscreen

U razgovoru za „Alo!“ ona nam je priznala da su je pojedini Aleksandrini gestovi razočarali, ali i da od Davida tek očekuje da pokaže zube Aleksandri.

Međutim, kako kaže, ne može da oprosti bivšoj snajki jer je slagala da je ulagala novac u renoviranje porodične kuće Dragojević. Naime, Aleksandra je odmah po ulasku u „Zadrugu“, optužila Davida da ju je iskoristio i da je trošio pare koje je Subotićeva dobila od fanova na renoviranje svog doma, ali i na svoje hirove.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Davide, velika si muškarčina što si Magdalenu i mene izbacio iz kuće preko televizije. Bravo, ali moraš da znaš jednu stvar. Ne može da me izbaciš iz kuće jer su ti moji fanovi renovirali pola kuće. Oni su ti kupili krevet, televizor, platili su ti da zameniš parket i da okrečiš kuću - rekla je, između ostalog, Aleksandra, dok Davidova majka ipak tvrdi da to nije tako.

- Iskrena da budem, pomalo sam razočarana i besna zbog Aleksandrine priče da je podigla moju kuću i renovirala je. Ne znam čemu takva priča, tim pre što i ona zna da to nije istina. Njih dvoje jesu renovirali sobu u kojoj borave, jer nisu hteli da je ostave onakvu kakva je bila. Hteli su da je naprave po sopstvenoj želji i to je bilo njihovo jedino ulaganje. Kada sam sama renovirala i krečila, Aleksandra je bila u rijalitiju i nije imala nikakve veze s tim - priča Biljana i nastavlja:

- Upravo zbog toga me je pogodilo što se priča o nekom ogromnom ulaganju. Samo rođenom bratu i sestri dozvoljavam da ulože novac u moj dom jer rade i žive u Americi, a ova kuća je i njihova - kaže Dragojevićeva i ističe da tek očekuje haos u rijalitiju.

David Dragojević, Ana Korać
David Dragojević, Ana Korać, Foto: Screenshot Youtube

- Razmišljala sam kako će sve izgledati kada Aleksandra uđe, zamišljala sam Davidovu reakciji i bez preterivanja, strepela sam od nje. Evo, to se dogodilo i sigurna sam da tek sledi svašta. Pratila sam Aleksandrin i Davidov sukob, pa vidim da mu nije svejedno i da su oboje daleko od te ravne crte. Mislio je da će mu biti lako ako uđe, ali je zaboravio da je s Aleksandrom bio pre samo tri meseca - navodi Biljana, koja je besna zbog ponašanja Davidove nove devojke Ane Korać.

- Svaki Anin korak gotovo unapred znam, jer ona sve radi smišljeno. Krivo mi je što laže da nije vređala Aleksandrinu ćerku, postoje snimci i volela bih da ih puste. Svaku majku najviše boli kada joj diraju dete, a Ana je malenu Magdalenu poredila s psom. To je van svake pameti i ne znam zbog čega to poriče. Laže i da nije meni pokazala srednji prst jer i za to postoje dokazi koje bih volela David da vidi - priča Dragojevićeva i objašnjava preko kojih stvari ne može da pređe a tiču se Ane Korać.

- Ne mogu ni da pričam o njoj koliko mi je odvratan svaki njen korak. Sada namerno jaše Davida samo da bi to videla Aleksandra, samo da bi je povredila. Svaki njen postupak je taktika i znam unapred šta će uraditi. Sada, kada je Aleksandra tu, gledaće na sve načine da joj napakosti i da joj prkosi što više može. U svemu tome David će se sklanjati i biti u grču, pošto nije vaspitan tako da ostane hladan na činjenicu da povređuje osobu koju je nekada voleo - iskrena je Biljana, koja je zbog svega što se desilo proteklih nekoliko meseci bila veoma loše.

David
David , Foto: printscreen

- Istina je sa sam imala zdravstvenih problema jer sam, kao roditelj, emotivno i lično doživela sve što se Davidu dešavalo. Ali, narednom periodu ću gledati da se odmaknem od cele priče i da mi zdravlje bude na prvom mestu. Ne vredi više kidati se - zaključuje Dragojevićeva za „Alo!“.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi