Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević
Printscreen Instagram
Biljana Dragojević

printscreen

Biljana Dragojević, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, kako kaže, ne može da oprosti bivšoj snajki jer je slagala da je ulagala novac u renoviranje porodične kuće Dragojević. Naime, Aleksandra je odmah po ulasku u „Zadrugu“, optužila Davida da ju je iskoristio i da je trošio pare koje je Subotićeva dobila od fanova na renoviranje svog doma, ali i na svoje hirove.

Aleksandra Subotić i David Dragojević

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Upravo zbog toga me je pogodilo što se priča o nekom ogromnom ulaganju. Samo rođenom bratu i sestri dozvoljavam da ulože novac u moj dom jer rade i žive u Americi, a ova kuća je i njihova - kaže Dragojevićeva i ističe da tek očekuje haos u rijalitiju.

David Dragojević, Ana Korać

Screenshot Youtube

David Dragojević, Ana Korać, Foto: Screenshot Youtube

- Razmišljala sam kako će sve izgledati kada Aleksandra uđe, zamišljala sam Davidovu reakciji i bez preterivanja, strepela sam od nje. Evo, to se dogodilo i sigurna sam da tek sledi svašta. Pratila sam Aleksandrin i Davidov sukob, pa vidim da mu nije svejedno i da su oboje daleko od te ravne crte. Mislio je da će mu biti lako ako uđe, ali je zaboravio da je s Aleksandrom bio pre samo tri meseca - navodi Biljana, koja je besna zbog ponašanja Davidove nove devojke Ane Korać.

PREPORUČUJEMO I:

- Ne mogu ni da pričam o njoj koliko mi je odvratan svaki njen korak. Sada namerno jaše Davida samo da bi to videla Aleksandra, samo da bi je povredila. Svaki njen postupak je taktika i znam unapred šta će uraditi. Sada, kada je Aleksandra tu, gledaće na sve načine da joj napakosti i da joj prkosi što više može. U svemu tome David će se sklanjati i biti u grču, pošto nije vaspitan tako da ostane hladan na činjenicu da povređuje osobu koju je nekada voleo - iskrena je Biljana, koja je zbog svega što se desilo proteklih nekoliko meseci bila veoma loše.

David

printscreen

David , Foto: printscreen

- Istina je sa sam imala zdravstvenih problema jer sam, kao roditelj, emotivno i lično doživela sve što se Davidu dešavalo. Ali, narednom periodu ću gledati da se odmaknem od cele priče i da mi zdravlje bude na prvom mestu. Ne vredi više kidati se - zaključuje Dragojevićeva za „Alo!“.