Ivana Vrbaški
printscreen
Ivana Vrbaški

printscreen

Ivana Vrbaški , Foto: printscreen

Ivana nam je rekla da je ponosna na Minu zbog neverovatne iskrenosti i hrabrosti da pred celom nacijom govori o ovoj temi, a deo priče koji nije potvrdila jeste taj da je dobijala 200 evra od toga što njena ćerka zaradi baveći se prostitucijom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

“Svaka čast na tome što je priznala, meni je žao što nisam mogla da uđem u kuću da je zagrlim! Videla sam da je imala podršku zadrugara i da je kupila ove ljude tamo za sva vremena”, kaže Ivana.

“Ona nije imala loše detinjstvo, nije odrasla bez ljubavi i pažnje, jedino što je odrasla bez oca… Ja se od nje nikada nisam razdvajala, prvi put kada smo se razdvojile to je bilo kada je ona imala 16 godina, tada sam je otišla na jedan vikend i nisam spavala kod kuće, a do tada se nikada nismo razdvajale… Svako more i gde god da se ide ja sam nju vodila… Pa čak i kada je pobegla iz Inđije u Beograd čule smo se svaki dan”, rekla je Ivana Vrbaški.

Mina Vrbaški

Screenshoot Youtube

Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

Ivana kaže da nije mogla ni da predpostavi da se njena ćerka time bavi.

“Ima tamo još dosta devojaka za koje znam šta rade, za koga rade i kolika im je tarifa, ali to tamo ne priznaju i prave se fine”, zaključila je Ivana Vrbaški.

 

Komentari (11)

tosa

11.01.2019 13:16

Prava majka, za druge devojke zna a za svoju ćerku nije znala. Što bi rekla toja ćerka "sedi dole".

Nena

11.01.2019 13:19

Pa zar se ovo ruglo podrzava??? Za ono sto je Mina priznala, treba neko da odgovara, ko je podvodio, ko joj je to omogucio, a ovu promasenu majku treba ispitati da li je to podrzavala??? Sramote zenskog roda...

istina

11.01.2019 13:48

pa sta sada treba da joj aplaudiramo sto je priznala,ma bezi bre

lili

11.01.2019 13:57

Sačuvaj me Bože ovakve i majke i ćerke!

Blago kuci koju vas dve zaobidjete.

11.01.2019 13:59

Dodje ti 16godisnja cerka, vadi 200 po 200 eura, a ti ne znas odakle joj? Da nije zaradila kao direktor CERN-a? Vodeci kardiohirurg? Vozila spejs satl? Ukrala, dobila na kocki ili na pi.cki. Ko je sve majka danas . . . jos su deca i dobra.

Sizofrenicarka

11.01.2019 16:06

Ova ludaca ni sama nije normalna a kamoli dete da vaspitava! Mini se vidi da ima dobru dusu i da nije zla ali nije usmerena kako treba...vidim kod nje i zelju da se vrati na pravi put i molim Boga da uspe...

XXL

11.01.2019 16:32

Bože ovo je tragedija i nesreća jedne porodice ...

Marko

11.01.2019 16:54

Mina i njena mama, ne zna se koja je gora. Mina otisla od kuce sa 14 godina u Beograd, nije joj porodica bila na pameti. I kako je moguce da jedan novinar Milosevic posle njenog priznanja da se bavila prostitucijom kao maloletnica, trazi za nju aplauz. To nisu novinari, to su novinarcici bez skole. Niko od njih tamo 40 ne sme da upita da li je zaradjivala i kada je kao maloletnica imala seks pred tv kamerama sa vise njih, za sta se u svakoj normalnoj drzavi ide ‘ladno u zatvor.

Milojko

11.01.2019 17:12

Smešno. Šta je imala da prizna, kad smo to svi manje više znali, kao što znamo i za većinu devojaka iz Zadruge. I kakvih bre 200 evra, kad joj čovek lepo u lice sasu da se podvodila za 2.000 dinara, što je realno najbliže istini. U suštini njena majka je pobila tvrdnju da joj je ćerka to radila zato što nisu imali novca u kući. Dakle, čist hir jedne mlade, nevaspitane osobe, koja je živela u jednoj rasturenoj porodici. Nije ni njena proračunata majka mnogo bolja.

Dr Laza

11.01.2019 20:20

Mina nije završila ni srednju školu, lepa je ali priglupa i lenja, pa čime onda da se bavi, šta da radi? A što se tiče stida i srama, valjda treba da se stide oni koji koriste njene usluge! Njoj je Zadruga došla kao spas, proviđenje, dar sa neba. Ako ima i trunku mozga u glavi baviće se rijalitijima dokle god je u potražnji inače joj ne gine ulica i trotoar....

prcko

12.01.2019 10:23

medicinska sestra koja radi u starackom domu poseduje detaljne informacije koje devojke u zadruzi 2 se bave prostitucijom i cak i kolike su im tarife???????????? to su insiderske informacije, znaci da se i ona sama vuca po tim krugovima ako je tako dobro obavestena.